#22 Nicolò Zaniolo

Kerem adeta al ve at demiş yine

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fizik
Teknik
Hız
Dribbling
Şut

hepsi vasat üstü. Pasörlük fena değil, çeviklik biraz kötü.

Doğru oyun yönlendirmeleri ve karar mekanizmalarıyla geleceği nokta çok yüksek.

Sahada iki olumsuz iş görüp, bundan topçu olmaz demek = 10 yıl öncesine kadar kahvedeki dayılar

bu mac baya begendim kendisini

ilk defa bu lig bana kücük geliyor dedirtti ama yetmez tabii bunun üstüne cikmali

güzel bir veda ile ugurladik dün kendisini

milanda da ayni performans ile devam etmesi dilegi ile

Geçen sene Barça'yla oynadığımız maçı hatırlayanlar vardır illaki, o maçta olsaydı ciddi manada fark oluşturabilecek tipte bir yıldız. Yalnız ligin başında oynadığımız Giresun, Ümraniye gibi maçlarda da sinir bozabilecek tipte bir adam. Nerede ne yapacağı hem olumlu hem olumsuz manada belli olmuyor ama hırsı ve arzusu canlı, fenerli gebeşler gibi ceset değil en azından.

Hasılı potansiyel çok yüksek amenna 30-35 veren olursa da satılmasından yanayım.

bence pas yetenegi de çok iyi.kayseri ve fenerbahce maclarında arkadasının önüne sağa ve sola inanılmaz paslar attı ama videosu yok.keske daha çok izleseydik bu sezon

bazı özellikleri hayli elit boyuna göre hızı ve şut powerı başta olmak üzere. hızlı olduğu ve kolay kolay dengesi bozulmadığı içün paso topla gitmeği deniyor önü kapanınca da tercih hatası yapabiliyor (siyahi oyuncular yapınca beyinsiz denen mevzu). bunları dengeleyebilirse faideli bi oyuncu olacaktır.

Eski çeviklik seviyesine gelmesi bence biraz zor ama şunun üstüne biraz daha koyarsa ve diğer özelliklerini geliştirmeye devam ederse çok can yakarız. Şu övdükleri Peres kekosunu düşürdüğü durumdan acayip keyif aldım :ka:

Fakat unutulmasın ki onu önde rahat kullanmak için arkada Berkan-Torreira + üstüne her yere basmaya çalışan mevkisiz bir Barış Alper sahadaydı.

Kalitesini göstermeye devam edecekse bizim orta saha kurgusunu ona göre kurmamız lazım. Sergio, Mertens ve hatta İcardi sahadayken Zainola'yı atarsak yine olmaz. Ha çekeriz bir Kante orta saha tandemini de;

Torreira-Kante-Tielamans veya Torreira-Kante-Blas şeklinde kurarsak İcardi-Kerem-Zaniola çok can yakarlar.

Hızı ve fizik gücü birleştiğinde durdurulamaz bir oyuncuya dönüşüyor muhteşem bir sol ayağı var ilk 11 planlarımıza dahil edilmeli UCL için büyük koz

Geri
Üst Alt