#22 Nicolò Zaniolo

hollandada ki gurbolar bu adama özel destek versin akşam ki maçta

Roberto Mancini 3-5-2 ile sahaya çıkıyo bu akşam bu maça.Zaniolo ve İmmobile çift forvet şeklinde..

zaniodan 19 milyon kâr edince başımız göğe mi erecek usta

maksat bu kalibrede dünya çapında adamları takımda tutmak olmalıdır
Fener derbisinden önce linç ediliyordu.
19 milyon euro kâr bizim için iyi para.
Şampiyonluk primi 1 milyon eurp etmiyormuş ama 19 milyon euro'yu beğenmiyoruz

İspanya maçında 11'de başlıyor. Az biraz etkili iyi bir oyun ortaya koyarsa 35 milyon serbest kalmasına giden bir kulübe gidişini izleme ihtimalimiz yüksek olur. Juve Chiesa'yı 70-80 civarına satabilirse de kendisini 35'e Chiesa yerine koyacaklardır diye tahmin ediyorum.

İspanya maçında 11'de başlıyor. Az biraz etkili iyi bir oyun ortaya koyarsa 35 milyon serbest kalmasına giden bir kulübe gidişini izleme ihtimalimiz yüksek olur. Juve Chiesa'yı 70-80 civarına satabilirse de kendisini 35'e Chiesa yerine koyacaklardır diye tahmin ediyorum.
Chiesa ya kimsenin o kadar vereceğini sanmıyorum iyi değildi.

Ben de sanmıyorum ama belli de olmaz. Piyasa çok değişik özellikle Araplardan dolayı.
Araplardan potansiyelden ziyade ünü yapmış olmuş oyuncuları alıyorlar. Chiesa da henüz pek peak yapmış bir oyuncu değil potansiyeli fazla sadece o yüzden bence ya juve de kalır yada en az fazla 35-40 a bir yere gider.

PSX_20230615_211209.webp

Fener derbisinden önce linç ediliyordu.
19 milyon euro kâr bizim için iyi para.
Şampiyonluk primi 1 milyon eurp etmiyormuş ama 19 milyon euro'yu beğenmiyoruz
19 milyon euroya kimi alacaksın ki ?
zaniolo fırsat transferi idi böyle adamları trye indirmen mümkün değil normal şartlarda

19 milyon euroya kimi alacaksın ki ?
zaniolo fırsat transferi idi böyle adamları trye indirmen mümkün değil normal şartlarda
Her sene zarar ediyoruz üstüne yıllık en az 400m tl faiz gideri mevcut. Bu şartlarda iyi para eden herkes satılmalı. Satılmazsa batıyoruz iş döndürülemez boyutlara geliyor

Her sene zarar ediyoruz üstüne yıllık en az 400m tl faiz gideri mevcut. Bu şartlarda iyi para eden herkes satılmalı. Satılmazsa batıyoruz iş döndürülemez boyutlara geliyor

sattığının yerine de aynı kaliteye yakın ya da o kalite de birini koymak için transfer yapacaksın sonuçta, tutan isimlerden bu mantıkla vazgeçilmez. ederini bulur, ayrılmak ister orası ayrı mesele

elimizde patlar mantığıyla iş yapılmaz asla. zaniolo'yu sezonun tamamında kullanıp şampiyon olduktan sonra göndermeliyiz. zaten 35 veren varsa gelsin bugün alsın sorun yok.

elimizde kalırsa patlar matlar öyle bi kafa yok ama çok saçma bir kafa yapısı o

Maci izleyemiyorum anlatildigi kadariyla orijin mevkisinde oynuyor.

Borcun kapanması için zaten daha büyük projelere girdik. O şekilde anca çıkacağımızı söylüyor yönetim. Zaniolo'nun satışı olursa yine takım için kullanılmalı yatırım olarak. Aynı seviye adamları bu yaşta getirmenin zor olduğu bir gerçek ama.

Geri
Üst Alt