Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.286
- 58.430
- 3.383
1700 dkda 4 gol 7 asist gayet iyi bu arada
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Top kaybetmiyor bir kere kolay kolaybu geyiği kim icat ettiyse iyi yedirmiş rashicaya gömmek için fırsat kollayanlar bunu kullanıyor hep. herifin defanstan başka yaptığı bi sürü iyi iş var. oyun sitilinin boeyle uyumu, mertens ve sergioya alan yaratması gibi bonuslar var. bi de rashicanın gol ve asistleri çoğunlukla kilidi açan şeylerdi.
bu geyiği kim icat ettiyse iyi yedirmiş rashicaya gömmek için fırsat kollayanlar bunu kullanıyor hep. herifin defanstan başka yaptığı bi sürü iyi iş var. oyun sitilinin boeyle uyumu, mertens ve sergioya alan yaratması gibi bonuslar var. bi de rashicanın gol ve asistleri çoğunlukla kilidi açan şeylerdi.
Top kaybetmiyor bir kere kolay kolay
Sürekli pas kanallarında ve atıp kaçıyor
Rashica’yı anca bu ülkede böyle düz adam sanarlar
futbol tek taraflı oynanan bir oyun değil ve rashica işin savunma kısmını muazzam yapıyor. iki estetik bilek hareketi ile şova kaçmıyor diye "aka defansa yardım ediyor" dediğin herifin hücum repertuari Zaniolo'dan daha geniş. Kucumsedigin 1700 dk 4 gol 7 asist de 90 dkya bölersek 19 maç ediyor bu da çok iyi bir istatistik bu arada.Sakatlıktan dönen, mental çöküntü içerisinde olan, yeni bir ülkeye gelen hali 350 dk süre bulup 5 gol attı. Forumun olmazsa olmaz ilan ettiği Rashica'nın aka mr. ''ama defansa yardım ediyor'' 1700dk'da 4 gol 7 asisti var.
futbol tek taraflı oynanan bir oyun değil ve rashica işin savunma kısmını muazzam yapıyor. iki estetik bilek hareketi ile şova kaçmıyor diye "aka defansa yardım ediyor" dediğin herifin hücum repertuari Zaniolo'dan daha geniş. Kucumsedigin 1700 dk 4 gol 7 asist de 90 dkya bölersek 19 maç ediyor bu da çok iyi bir istatistik bu arada.
Ya ben de aşırı sinir oluyorum buradaki Rashica yorumlarını okudukça.Top kaybetmiyor bir kere kolay kolay
Sürekli pas kanallarında ve atıp kaçıyor
Rashica’yı anca bu ülkede böyle düz adam sanarlar
Sıfıra inme, topla içeri girme, orta açma, şut atma, topsuz koşular, sırtı donukken aldığı toplarla rakip kaleye dönebilme, ikiye birler gibi rashica'nin hücumda epey rahatlatıcı özellikleri var, üstelik hücumun her bölgesinde oynayabiliyor ve her bölgesinde de Zaniolo'dan daha verimli. Müthiş bir joker. Bunun dışında bek takibi, önde presi, geriye dönüşler gibi defansif vasıfları harika bir takım oyuncusu yapıyor kendisini. Mertens, İcardi, Kerem gibi çok top kaybı yapan ve savunma zaafiyeti oluşturan oyuncular için de takım kimyasında müthiş bir denge unsuru.Şu kısım dışında katılıyorum. Hücum repertuarı geniş olsa farklı bir seviyede olurdu zaten.
Sıfıra inme, topla içeri girme, orta açma, şut atma, topsuz koşular, sırtı donukken aldığı toplarla rakip kaleye dönebilme, ikiye birler gibi rashica'nin hücumda epey rahatlatıcı özellikleri var, üstelik hücumun her bölgesinde olabiliyor ve her bölgesinde de Zaniolo'dan daha verimli. Müthiş bir joker. Bu özelliklerini dışından bek takibi, önde presi, geriye dönüşler gibi defansif vasıfları harika bir takım oyuncusu yapıyor kendisini. Mertens, İcardi, Kerem gibi çok top kaybı yapan ve savunma zaafiyeti oluşturan oyuncular için de takım kimyasında müthiş bir denge unsuru.
Zaniolo fb maçındaki gibi geniş alanda bire bir yakalayıp kaleye zımbalayacak diye böyle bir jokerden vazgeçmek akıl dışı geliyor.
Mi Note 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biraz ham ve cahil bir cocuk. Balotelli kafasina yakin. Olgunlasmasi lazim. Dayi'nin ezele verdigi kitaplari okutsunlar. Pas atmayi bu yasa kadar kavrayamamasi anormal.