#22 Nicolò Zaniolo

10 numaranın yapması gereken bazı ince işleri kendisi yapamaz gibi. Orada oynayan oyuncunun hızlı düşünüp hızlı hareket etmesi gerekiyor o pas trafiğini sağlayabilmesi için. Bu adamın özellikleri başka.
Oynarsa sağ forvet gibi oynar.

İlerde komik duruma düşürebilecek yorumlardan kaçınalım.
FB maçında golü atana kadar bu adamdan olmayacağını düşünüyordum ama kendisi ile alakalı zerre tereddütüm kalmadı o maçtan sonra.
Tottenham, Juve, İtalya filan enayi değiller. Bu adama boşuna 35 milyonlar konuşulmuyor.
Dün de zaten kötü oynadığı filan düşünmüyorum. Bence takımın iyilerindi ve sentetik sahada oynamak bu tür oyuncular için extra zordur, bunu da unutmamak gerek.
Okan Hoca'nın yapması gereken asıl şey bu adamı nasıl kullanacağını çözmek olmalı artık. 10 numaraysa 10 numara, sağ forvetse sağ forvet. Bir orda bir burda olmaz.

Gol atmadığı sürece zarar verengiller familyasından bu da. Bu tip adamların eleştiri almaması için devamlı gol-asist yapması lazım, zira toplu-topsuz oyunda çok az şey katabiliyorlar. Bir de Zaniolo için tek seçenek hep rakip kaleye yakın olması gerekiyor, öyle çizgide falan oynadı mı bütün büyüsü bozuluyor, diğer türlü şut tehdidi ile tedirgin ediyor.

SM-S911B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dün de sahada kalitesini belli ediyordu bana kalırsa. Dün takım kötüydü. Her oyuncuyu teker teker suçlayacaksak işimiz var.

tamam kanat oynamasın ortaya çekelim diyoruz da bu seferde ortada kalabalık defans arasında kayboluyor adam yahu.

433 ün sağ kanat forveti en ideal yer kendisi için.

tamam kanat oynamasın ortaya çekelim diyoruz da bu seferde ortada kalabalık defans arasında kayboluyor adam yahu.

433 ün sağ kanat forveti en ideal yer kendisi için.
3-5-2' hücum hattının ileri 2'lisinden 1'i. İtalya'da böyle oynuyordu. Inter'e gitse mesela orada oynatırlar. 3'lü sistemlerde yetişmiş bir oyuncu.

Geçen sezon 3 'lü oynayan Fenerbahçe'de Valencia-Batshuayi ikilisinden biri olurdu mesela.

Zaniolonun kaliteli tartismasiz ama Su ana kadar 15 20 milyonluk oyuncu gibi oynamiyor.

iyi oyuncu ama her oynadığında takımın kimyası bozuluyormuş gibi hissediyorum. rashica varken daha güven veriyordu oyun

Daha geçen italya ile maçlara ciktiginda ispanya ve hollanda maçlarının en iyisiydi.balik hafızalı ve sabırsız olmak böyle bisey.gidin biraz da dun sahada les atan kerem ve yunusa takin kafayi

Arda bundan iyi dedim diye trol sanıp beni 1.5 ay şutlayan şahsa gereken misliyle yapılacakmı sürecin takipçisi olacağım

4-2-3-1 çıkılacak maçlarda ilk 11 başlamamalı; maçın gidişatına göre sonradan girmesi daha uygun. 10 no oynamayı sevmediğini bizzat ifade eden adamın ille orada oynaması gerektiğini hararetle savunanlar saçmalıyor, kusura bakmasınlar; kendisinden daha iyi biliyorlar herhalde?!..Adamın taç çizgisiyle, rakip bekle filan da alakası olmadığı için, mevcut formatta kanatta da verimli olamaz...

Kerem ve Zaha' nın da uygun olduğunu düşündüğüm 4-3-3 de sağ kanat-forvet olarak görmek lazım. O şekilde yeterince şans verilirse sağlıklı bir değerlendirme yapılabilir. Yok, hoca 'körün taşı bellediği gibi' 4-2-3-1 den vazgeçmeyecekse istikrar yakalaması zor; 25 filan veren varsa paketlemek mantıklı olur. Kalıp da seneye 50 ettirme imkanın yok, serbest kalma bedeli malum; gereksiz bir risk olur ki mental sıkıntıları da nüks edebilir ayrıca...

yanında yöresinde 3-5 saniyelik sekanslara girecek topçu olmadığı için uçup kaçamıyor

Geri
Üst Alt