#22 Nicolò Zaniolo

Forumun yüzde 80 i neden bu adamı sepetleme derdinde
Yani adam az kımıldısa avrupa maçlarında zaten tutamayız
Ne bu acele
Mevcut iddialara göre az veya çok kipirdasin 5 milyon daha fazla kazanabileceğimiz için niye bu riske girelim? Kaldı ki diyelim işler yolunda gitmedi kayıp 30 milyon olacak kulüp borcuna hatri sayılır bir katkı yapar ve Rasitza gibi bir opsiyonumuz var gittiği senaryoda

Mevcut iddialara göre az veya çok kipirdasin 5 milyon daha fazla kazanabileceğimiz için niye bu riske girelim? Kaldı ki diyelim işler yolunda gitmedi kayıp 30 milyon olacak kulüp borcuna hatri sayılır bir katkı yapar ve Rasitza gibi bir opsiyonumuz var gittiği senaryoda
O bakış açısında her oyuncu büyük bir kayıp
Oyuncu bizim zaten
Satmam 2 sene daha
Boeyden nelsondan farkı ney

bu sene satmazsak seneye fesih bedeli 30 milyona iniyor yanılmıyorsam.

bence satılacak önümüzdeki günlerde. yapabilecekleri hepimizi heyecanlandırıyor olsa da 30 civarı bir fiyata satılmasını mantıklı buluyorum. zaniolo 2 kere çok ciddi sakatlık yaşamış kariyerinde, her sezon da ufak tefek sakatlıklarla maç kaçıran bir oyuncu. sözleşmesinde 35 milyon maddesi olmasa elimizde tutalım daha yüksek bir fiyata satarız riskine girebilirdik belki ama elimizde tuttuk Allah korusun tekrardan bir çapraz bağ kopması yaşarsa ne yapacağız? bunu da gözardı edemeyiz. 30'a satıp maddi olarak elimizi rahatlatmak daha mantıklı geliyor bana.

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O bakış açısında her oyuncu büyük bir kayıp
Oyuncu bizim zaten
Satmam 2 sene daha
Boeyden nelsondan farkı ney
30 milyon bonservis bedeli üzerinden konuşulması olabilir mi?!..

Aynı bedel Nelsson ve Boey için söz konusu olsa, Erden Bey hiç tereddüt etmeden onları da paketler; doğru olan budur...

🤦🏻

Nelsonuda 15 e verelim
Boeyide 8 e
Nasıl bir alaka kurup bunu dediysen?!..

Nelsson için 20 civarı teklif gelir, kendisi de ısrarla gitmek isterse, geçen yıl verilen söze binaen göndereceklerini tahmin ediyorum...Boey' i 15 ten aşağı bırakmazlar...

Henüz takımın mevcut formasyonuna nasıl adapte edileceği konusu bile çözülmemiş (Belki hiçbir zaman uymayacak), ağır sakatlıklar geçirmiş, işler biraz kötü gittiğinde mental kırılma yaşaması muhtemel bir adamı 35 etme ihtimali var diye 30 a vermemek, ülke ve kulüp gerçeklerine uygun bir davranış olmaz. Her ürün ve hizmet için ederi ve koşulları üzerinden fikir yürütülür...

Nasıl bir alaka kurup bunu dediysen?!..

Nelsson için 20 civarı teklif gelir, kendisi de ısrarla gitmek isterse, geçen yıl verilen söze binaen göndereceklerini tahmin ediyorum...Boey' i 15 ten aşağı bırakmazlar...

Henüz takımın mevcut formasyonuna nasıl adapte edileceği konusu bile çözülmemiş (Belki hiçbir zaman uymayacak), ağır sakatlıklar geçirmiş, işler biraz kötü gittiğinde mental kırılma yaşaması muhtemel bir adamı 35 etme ihtimali var diye 30 a vermemek, ülke ve kulüp gerçeklerine uygun bir davranış olmaz. Her ürün ve hizmet için ederi ve koşulları üzerinden fikir yürütülür...
Teknik ekipte oldugunu bilmiyordum
Sorry

Kendimize gelelim yav. Geçen psg örnegi verdim

Neymar, draxler, sarabia, di maria vardı heriflerde Neymarı saymazsan benzer güçte hemen hemen 3 adam.

Üzerine kanat forvet olarak mbappe oynatılıyordu. Al sana 5. adam.

50 küsür maç her maç 5 oyuncu değişikliği olduğu bir dönemin içindeyiz. Uzatmalarla birlikte 105 dakika oynanıyor artık. Giren çıkan kimi zaman 45 kimi zaman 60 kimi zaman 70 kimi zaman 30 dakika oynayıp tüm gücünü verecek işte.
Süreç içerisinde de oyunculara teklifler gelecek uygun bulunursa da transfer gerçekleşecek.

Tamam mertens, keremin, torreiranın falan sürünerek 90. dakikayı çıkardığı dönemleri özlüyoruz buna alışkınız farkındayım.
Ama futbol değişiyor ve bazı imkanların olduğu dönemde sürekli yapamadığımız ve ölümcül darbeyi vuramadığımız dönemleri de hatırlayalım.

F3GurzDXoBskG-E

Giderse yedekten Yunusu falan izleyeceğiz, kalırsa yedekten ya kendisini yada sonradan oyuna giren teteyi zahayı falan izleyeceğiz. bunu düşünmek bile bi mutluluk bir rahatlık veriyor insana.

Ates olmayan yerden duman cikmaz. Gittiyse hakkini helal etsin bize de ciao carissimo demek duser.

Geri
Üst Alt