- 30 Temmuz 2009
- 12.331
- 6.583
- 1.823
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
He heAlınış amacı açık ve net. Takıma monte edemiyorsun, uğraşılmak da istenmiyor gibi. Sen yoluna ben yoluma hesabı anlaşılan. Yani gördüğümüz o. Çok da kasacak bir durum görünmüyor. Kalırsa da giderse de yangınlık bir durum yok.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Alti ayda bir topcu alip satiyoz. Futbol klubu degil sebze meyve hali. Ondan al buna sat.Yaş baya küçük galiba, yanıt verdiğim için ben kendime kusura buldum. Kusura bakma.
Resmen 2. Ribery vakasi. Hadi o ibnelik edip kacti. Bunu zorla kaciirtiyoruz.
Ya gitsin gitmesin demiyoruz ama boyle suruncemede kalmanin da bi faydasi yok. Ikide bir bu amacla alindi denmesi de ayrica sinir bozucu. Ciftciden alip markete satan tuccar miyiz biz?Alakası yok yaw abartmayalım
Devre arasında bu adamı alma amacımız potansiyeliydi şimdi 30m ler konuşuluyor eee daha ne?
Değerinde gittiği sürece her oyuncu satılabilir bedavaya mı gidiyor sanki
Kerem bence zaniolodan daha iyiŞu kadro yapısında Zaniolo, tam aradığımız forvet arkası. Keşke 1 sezon takımda kalsa...
----------------------icardi--------------------------
--zaha-------------zaniolo--------------------tete--
düşüncesi bile dehşet verici..
Sen de kusura bakma. Ters bi anima geldi herhalde. Iki haftadir gitti gidiyo diye baktigim eleman kayip. Kimsenin bu sey bildigi yok. Gidecekse gitsin artik. Kaliyosa ciksin oynasin.Yaş baya küçük galiba, yanıt verdiğim için ben kendime kusur buldum. Kusura bakma.
yok yok satacağız.zanioyu satmak intihardır