#22 Nicolò Zaniolo

Depremde hayatını kaybeden Muhammed kardeşimizin son yaşadığı mutluluk Zaniolo transferiydi. İzlemek nasip olmadı. Ama Zaniolo her zaman babası ve ailesiyle beraber oldu ve attığı her golü Muhammede hediye etti. Gittiğin yerde Muhammedi gururlandıracağına eminim aslanım
InCollage_20230818_161047790.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Zaniolo öyle büyük bir Süperstardı ki yarım dönem izledik doyamadık. Derbideki performansı, Şampiyonlar Liginde yapacaklarının hayali.. Romada olduğu gibi bizdede Avrupa Kupası kaldıracaktı. Para ne olursa olsun 1 sene daha kalmalıydı. Seni ve yaşattıklarını asla unutmayacağım
InCollage_20230818_161227701.webp

Nicolo Zaniolo.. Zerre doyamadık.. Ben Sneijder ve Drogba da gördüm ama senin ve İcardinin yakalayacağı uyum beni çok daha fazla heyecanlandırıyordu. Şampiyonlar Liginde Parçalı formayla seni izleme hayallerim vardı. Neyse. Yarım dönemde hele Derbide bıraktığın izleri kimse silip atamaz. Premier Ligde seni gururla izleyeceğiz. Yolun açık olsun İtalyanların Altın Çocuğu
InCollage_20230818_162154632.webp

Matchday postunda en büyük şekilde ortaya koymuşlar - banko ilk 11

Her ne kadar tam bizim oyunumuza uygun mu emin olamasamda içim gidiyor hala ya (top geldiğinde bazen çok fena gömüyor kafayı - hızlanmamışsada topu iki ayağı ortasında garip kayıpları oluyordu)

Matchday postunda en büyük şekilde ortaya koymuşlar - banko ilk 11

Her ne kadar tam bizim oyunumuza uygun mu emin olamasamda içim gidiyor hala ya (top geldiğinde bazen çok fena gömüyor kafayı - hızlanmamışsada topu iki ayağı ortasında garip kayıpları oluyordu)

EPL tam Zaniolo'luk lig bence. Bol bol geçiş oluyor. Zaniolo ciddi parlayabilir orada.

biz olsak halen hazırlıyorduk.
ondan ziyade kanada tak diye koyamıyor bizimkiler tam orasının adamı değil çünkü.(sorguladığım kısımda oydu biraz her ne kadar çok sevsemde bize tam oluyor mu diye )

heriflerin TDsi bile adamalrın geöen gün "elimizdekilerden daha hazır - çok iyi antreman yapmış" dedi

sakatlanmasın aman diyeyimde - şu şartı nedir en çok onu merak ediyorum hala ben.

EPL tam Zaniolo'luk lig bence. Bol bol geçiş oluyor. Zaniolo ciddi parlayabilir orada.
katılıyorum - bizdeki yerini ama oturtamadım hiç bir zaman (banko 11 düşünsek) . bana göre tam kanat değil , birebirde topla hızlanmadığı sürece zaafiyeti var. EPL o açıdan hakikaten çok daha cukka bir lig. zaten potansiyel olarak ilk 5 i belki zorlauyacak orta derece takım Villa (şimdilik) - daha rahat oyun oynar orda.

Geri
Üst Alt