Mehmet Fatih
Parçalı Üye
- 26 Eylül 2012
- 3.603
- 899
- 1.103
Hangi kanalda mac?
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne diyon
Yine bildim sayılır; kesin 1-2 asistini de harcamışlardır zaten!..İroni maksatlı yazmıştım ama ossung3 adet skor katkısı bekliyorum da karar veremedim; 1G-2A / 2G-1A?!..
niye gitse herkes mutlu olacak gol atamasa elımızde kalacaktıGSCimbom'da bayraklar yarıya indirildi.
İşte bizim forumun çoğu tam tersi. Çoğu üyeye kalsa adamı bugün yollayacaklar.niye gitse herkes mutlu olacak gol atamasa elımızde kalacaktı
dayı 35 e yaglı musterı buldun satacanİşte bizim forumun çoğu tam tersi. Çoğu üyeye kalsa adamı bugün yollayacaklar.
Yav aynı şeyi söylüyoruz renkdaş. Benim bahsetmek istediğim mevzu herifi değersiz göstermeye çalışıyoruz. Millet çer çöpleri altın diye satıyor, biz kiralık oyuncumuz kötü oynamayınca ''O herif nasıl oynayacak orada, gördünüz, devre arası geri göndersinler.'' modunda takılıyoruz.dayı 35 e yaglı musterı buldun satacan
zaniolo bıze gerı gelse bidaha bu kadar para vermezler
Watkins çok daha takım oyuncusu olmaya yatkın olsa da bence Zaniolo 2 gömlek üstü topçu.Emerynin de biraz elindeki cevheri değerlendirmesi lazım.Zaniolo ekstra bir yetenek ve en uygunu Watkinsin yeri bence , sol orta sahada kaleden uzaklastiracagina o rolde denemesi lazım.Watkins şuan en üst seviyesinde ama Zaniolonun tavanı daha yüksek kendisinden.Gamechanger bir oyuncu kazanabilir sistemin iyi bir çarkı bir oyuncuyla oynayacağınaBasit oynamayı öğrenmeli, Emery bu konu için iyi bir rol vermişti ama değerlendiremedi o şansı.
Orada doğru oyun oynayıp gol atmasa sorun olmazdı.
Mcginn Diaby ve Watkins 3lüsü kesilebilir bir 3lü değil, 4lü oynadıkları maçlarda Bailey ile rekabet eder.