#22 Nicolò Zaniolo

Zaniolo Kanat Rotasyonu İçin Takımda Kalmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    80
  • Anket kapatılmış .
İçeriği Türk basınıymış ciddiye almaya gerek yok.

işte şartı varsa aslında yapmamaları lazım (yani gerçekleşmeye yakınsa)

ya da maçalrda 30dk dan falza gibi abidik gubidik detaylar varsada en kötü kiralama + geri döüş parası + zaniolo olarak döner.

ama ben takık haldeyim şartlarını bilmemeye
bence dk olayı var şartlarda ve angelino'da yaptığımızın benzerini yapıp ligde son dakikalarda alıyorlar. böyle böyle faydalanıp almazlar.

bence dk olayı var şartlarda ve angelino'da yaptığımızın benzerini yapıp ligde son dakikalarda alıyorlar. böyle böyle faydalanıp almazlar.
işte keşke bilsek

ama EN EN kötü senaryoda bile kira + geri gelirken para + zaniolo yani - çokta zararlı çıkmış olmayız gibi

yazında yollamayıp boey gibi CL'de bir vitrin - devre arası şaaaak tatı bir trasnfer daha olur win-win modunda

Yav almasalar ne dert ediyorsunuz ki? 7 milyon ödemiyorlar mi o zaman? Eee daha Almanya ikinci liginden 4 milyona topçu aldık İtalyan milli genç ileri oyuncusunu (pozisyon yakıştıramıyorum) 7 milyona almış olacağız zarar etme ihtimalimiz çok az.

Yav niye tripleniyorsunuz herif bizim değil zaten avrupa şampiyonası sonraki kendilerinin olarak bir ingiliz kulübünün oyuncusu etiketiyle en kötü aldıkları paraya bir yere kilitlerler.

Gidiş süreci bana kalsa yanlıştı en az 1 sene daha üstüne koyup öyle gitmeliydi de bitti gitti Aston villa dert etsin bu saatten sonra.
Yaza en kötü 25 milyon euroluk bir bütçe yaratacak kendisi Allah bereket versin

Yine oynamış 6 dakika falan ama olsun dakika önemli değilse 4-5 maç sonra zorunlu opsiyon devreye girecek sanırım

Hala zorunlu olarak aston villa’nın alacağını zannedenler var :)

Keşke devre arasında geri alma şansımız olsaydı.

Geri
Üst Alt