#22 Nicolò Zaniolo

Zaniolo Kanat Rotasyonu İçin Takımda Kalmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    80
  • Anket kapatılmış .
Takım oyuncusu değil, kafa kırık, net mevkisi yok, yüksek skor katkısı vaad etmiyor...

Forvet arkası ve saf kanat oynayamaz. Geniş özgürlük tanınarak sağ kanat forvet oynayabilir ki hem Okan Hocanın öyle bir oyun kurgusu yok, hem o formasyon için de yeterince çok yönlü değil. Çok yönlülükten kastım Steven Berghuis mesela. Yahut çok tutmasam da Talisca gibi her an skora yakın adam olması lazım...

Villa almayacak gibi görünüyor. 12-15 arası bir fiyata İtalyan takımlarından birine gideceğini tahmin ediyorum. Bizde olmaz bu adam...

zaniolo yu beğenmemek de ne biliim.

kopenhag ın, prag ın içinden geçtiği bir takımız gerçekleri unutmayalım.

yemişim memiktaşı rizeyi.

Herif 25 maca cikmis. Süre sarti yoksa maclarda kesin alacaklar.

Hic oynatmadıkları adama 20m mi verecekler. Şartları adam gibi açıklasaydık da boyle kafa yormak zorunda kalmasaydık.

vallahi sanmıyorum ama alıyorlarsa alsınlar. Zaniolo kaliteli oyuncu olabilir ama bizde tutmadı... Aston villada da tutmadı görünüyor. kanat oynattığın adam skora katkı vermeli... seneye gelirse kötü bir zaha performansı izletir bize tekrardan. bizim forvette beslememiz gereken bir adam var... oraya Barış Alper gibi fizik özellikleri yüksek, artı tekniği de yeterli olan bir arkadaş gelmeli... geçen sene rashica'yı kesemedi bu adam tam olarak. İyi hatırlanmasının tek sebebi son haftada Fenere uzaktan çakmış olması. takım oyununu geliştirmesi olmazsa olmaz bizim takımda oynaması için. yapabileceğine dair soru işareti olan en büyük sıkıntı bu bendeki. Okan hoca ona bir rol biçtiğinde başını eğip oynayacak ve asist ve gol katkısı verecek bir insan da değil şu anki görüntüsünde. Having said that, kendisi hala büyük potansiyel ve zararına elden çıkartılacak bir futbolcu asla değil. Sadece bize uymuyor. o nedenle sezon sonu ya Aston Villa'ya gitsin, ya da taliplisi olursa ingiltere ya da italyadan bir takıma kar edecek şekilde satılsın.

Kalması için tek yol okan hocaya biat edip elini öptüğü fotoğrafı instagrama koyması olur.

Bu arkadaşa vereceğim şansı barışa veririm ve barış'ın üstünden zaniolo baskısını kaldırırım. zaniolo büyük düşüşte olan bir futbolcu ve hatırlayın geçen sezon rashica'yı kesemedi. şampiyonluğu garantilediğimiz fenerbahçe maçını çıkarırsak koca bir hayal kırıklığıydı. Zaniolo bizde de aston villa'da da izlediyseniz kendini kanıtlama duygusunda. bu sahaya olumsuz yansıyor. devamlı agresif ve panik halinde. Bu stres ile kendini bitirdiğinde farkında olmalı.

Ben dönmesini isterim, hatta keşke devre arası dönseydi. Zeze ve Taha'dan iyidir.

Ben dün macin bir kismini izledim. Zaniolo sol acik olarak oynuyordu ve defansa kadar bekini kovaladigina birkac kez sahit oldum. Bence kendisini takim oyunu acisindan, bizdeki doneme gore gelistirmis duruyor. Bir de Villa'nin almasi, satacagi oyunculara da cok bagli oldugunu dusunuyorum.

vallahi sanmıyorum ama alıyorlarsa alsınlar. Zaniolo kaliteli oyuncu olabilir ama bizde tutmadı... Aston villada da tutmadı görünüyor. kanat oynattığın adam skora katkı vermeli... seneye gelirse kötü bir zaha performansı izletir bize tekrardan. bizim forvette beslememiz gereken bir adam var... oraya Barış Alper gibi fizik özellikleri yüksek, artı tekniği de yeterli olan bir arkadaş gelmeli... geçen sene rashica'yı kesemedi bu adam tam olarak. İyi hatırlanmasının tek sebebi son haftada Fenere uzaktan çakmış olması. takım oyununu geliştirmesi olmazsa olmaz bizim takımda oynaması için. yapabileceğine dair soru işareti olan en büyük sıkıntı bu bendeki. Okan hoca ona bir rol biçtiğinde başını eğip oynayacak ve asist ve gol katkısı verecek bir insan da değil şu anki görüntüsünde. Having said that, kendisi hala büyük potansiyel ve zararına elden çıkartılacak bir futbolcu asla değil. Sadece bize uymuyor. o nedenle sezon sonu ya Aston Villa'ya gitsin, ya da taliplisi olursa ingiltere ya da italyadan bir takıma kar edecek şekilde satılsın.

Kalması için tek yol okan hocaya biat edip elini öptüğü fotoğrafı instagrama koyması olur.
Zaniolo 10 oynar bence

Şart 30 maçmış, 4 maç daha oynatıp kadro dışı yaparlar

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bircok macta son 3 dakikada falan oyuna girdi. Almama düsünceleri olsa bunu yapmazlardi diye düsünüyorum.

Maclarda süre sarti var gibi sanki.

❤️‍🔥 cimbom & zaniolo birlikteliği ❤️‍🔥

Geri
Üst Alt