#22 Nicolò Zaniolo

Zaniolo Kanat Rotasyonu İçin Takımda Kalmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    80
  • Anket kapatılmış .
Zaniolo aidiyet sorunu yaşıyor nereye gitse oraya ait değilmiş gibi bir ruh halinde olduğunu düşünüyorum. Bu tarz insanlar hayatlarının sonuna dair de bir tahminim var ama neyse oraya girmek istemiyorum.

14/14 yaptığımız Kasımpaşa maçındaki golü ve Fenere salladığı 2 muhteşem gol için müteşekkirim

O kadar arkanda durduk sen de mi hain çıktın

bonuslar la birlikte 35 milyon euro kazanıyoduk yavvvvvv : ) :)
O anlaşmanın daha ilk günden palavra olduğu o kadar netti ki :)) bizim taraftarın %99’u da inanmıştı maalesef. Yok 15 maç oynarsa devreye giriyor yok bonservisi alınmazsa fazladan 10 milyon daha ödeyecek :)) hepsi kolpa çıktı

Zaniolo meselesinin fazla üstünde durmamak gerekiyor. Zarar etmeyiz zaten. Doğrusu çokta kâr edecek bir performansı olmadı son 1.5 sezonda. Öyle ya da böyle gidecek. Zarar da etmeyiz. Sallayın gitsin.

Olaya profesyonel bakmak gerek, bizim paylaşımımız profesyonel ve yerinde. Kendisinin ezik tavrı ise tam tersi. Bırakın devam etsin böyle huysuz işlere, kendi PR’ının içine sıçıyor bu şekilde. Diğer kulüpler görmüyor mu sanıyorsunuz sürekli vukuatı olduğunu…

Son düzenleme:
Biz bunun doğum gününü kutluyoruz.

Adam bütün fotolarını kaldırıyor, herkesin doğum günü paylaşımlarını yapıyor, bizimkiyle alakalı bir şey yok.

Galatasaray tarihinin en vasıfsız, en ezik yönetimi var şu an

Biz bunun doğum gününü kutluyoruz.

Adam bütün fotolarını kaldırıyor, herkesin doğum günü paylaşımlarını yapıyor, bizimkiyle alakalı bir şey yok.

Galatasaray tarihinin en vasıfsız, en ezik yönetimi var şu an
Bunun yonetim ile ne alakasi var simdi onu anlamadim? Sen buna zorla guzellik yap diyemezsin ya? Karaktersiz biri cikti bu cocuk, yonetimi niye sucluyorsun anlam veremiyorum bu konuda.

Bir insan senin dogum gununu kutladıgında nezaketen teşekkur edersin kalp falan koymada paylaş bari hıyar ne olacak bunu yapmadın diye atalanta ya nasıl bir yararı oldu bunun transfer masasında

Bebe bize köpek çekiyor resmen.

Geri
Üst Alt