#22 Nicolò Zaniolo

Zaniolo Kanat Rotasyonu İçin Takımda Kalmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    80
  • Anket kapatılmış .
Belirli maç oynama şartına bağlı opsiyonda iş kulübün elinde oluyor hep.

Donk'u İspanya'ya kiraladık. Herifler oynatmadı geri döndü.
Yunus'u Leicester'a kiraladık. Geri döndü.
Morutan'ı Ankara'ya kiraladık. Maç sayısı yaklaşınca oynatmayı bıraktılar.
Zaniolo'yu Aston'a kiraladık geri döndü.
Biz de Angelino'yu kiraladık. Zorunlu opsiyon işi devreye girecekken Kadıköy'de Barış Alper'i sol bek oynatma pahasına Angelino'yu oynatmaktan vazgeçtik.

Belirli maç sayısı oynama işine göre kiralama oyuncu için utanç verici bir şey aslında. Kiralayanın oyuncudan ümidi olsa böyle madde koydurmaya çalışmaz, oyuncu dönünce kullanmak istiyorum der. Alan da oyuncuya güvense direkt alır şart koydurma derdine düşmez.

Sonuç olarak herifler memnun olursa alır. Memnun olmazlarsa gerekirse 19 maçta bırakır geri yollar. Koyduğumuz maç sayısının önemi yok.

Bundan bir bok olmayacak. Harika çocuk yaşını tamamen geçti. Yeni yılda 26 olacak. Embesil gibi bir oraya bir buraya giderek tamamlayacak kariyerini ve işin sonu SERİE B.

Oldum olası sevmedim ve kariyeri şu an bitse üzülmem.

Lüzumsuz bir herif.

Zaniolo sakatlandı, oyuncunun sol ayağında tendon iltihabı var. (Pazzi Di Fanta)

en azindan kadroya giriyor ha

ben bunu öldü biliyordum

Atalanta'da 10 Numara'yı aldığına göre bonservisini de alırlar büyük ihtimalle..

Önce birşeyler gostermesi gerekiyor vede istikrar.
Atalanta'da Gasperini'nin ayrılma ihtimali vardı gittiği takımda Zaniolo'yu ister ve aldırır dedim.De Ketelaere gibi forvet tarzı kullanır demiştim.İyileştikten sonra yavaş yavaş orda oynatır bence verim de alır..

Bu daha orada da oynamıyor. Bu gidişle sezon sonu yine döner oynamak istemiyorum der, bu sefer 3-5 bandına bırakılır.

Milli takımdan da düşmüş bu herif.

Bot musun olm sen ya.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yerinde karar sırf oyuncumuz diye haybeden övemem

mal gibi performans sergiliyor.. seneye top 5 lige de gidemez.

Geri
Üst Alt