#22 Nicolò Zaniolo

Zaniolo Kanat Rotasyonu İçin Takımda Kalmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    80
  • Anket kapatılmış .
img_6779-jpg.273421
bet'ûl gud
bonne chance!!!

Aston villa ve atalanta'da hangi mevki olduğu da net belli değil. kanat mı, forvet arkası mı yoksa forvet mi belli değil. bir oyuncu için en büyük sorunlar biri de bu belirsizliktir. bu tip oyuncular genelde kariyeri boyunca rotasyon adamı olurlar.

Aston villa ve atalanta'da hangi mevki olduğu da net belli değil. kanat mı, forvet arkası mı yoksa forvet mi belli değil. bir oyuncu için en büyük sorunlar biri de bu belirsizliktir. bu tip oyuncular genelde kariyeri boyunca rotasyon adamı olurlar.

Atalantada izlemedim Aston villada çoğu maçını izledim tam olarak bahsettigin gibi durum

Zaniolo'da çok büyük 1 değişim var gibi.Eskiden kolay 1 şekilde Sarı Kart görürdü şimdi hakemle muhabbet edip Sarı Kartlık fauller yapmamaya çalışıyo.Gasperini uyarmış büyük ihtimalle kendisini..

Yani çoğu maç sonradan ve kısıtlı süre de olsa oynuyor zaten ama sezon başı söylenen zorunlu opsiyonun devreye girmesi için maçların (doğruysa) %60'ında oynama şartının detaylar var mı belli değil. Sonradan girip 1dk bile oynasa yetiyor mu yoksa ilk 11 mi? Ya da en azından 20-30dk gibi bir şart mı var? Tüm kulvarlar mı geçerli yoksa kupa hariç mi? Yoksa sadece lig mi?

Bizim kulüp TR'de nispeten şeffaf olan kulüplerdendi ama son dönemde onu da kaybettik. Onu geçtim ben UEFA-FIFA yerinde olsam tüm kulüplere böyle transferlerde tüm bu detayları açıklamayı zorunlu tutarım.

Yani çoğu maç sonradan ve kısıtlı süre de olsa oynuyor zaten ama sezon başı söylenen zorunlu opsiyonun devreye girmesi için maçların (doğruysa) %60'ında oynama şartının detaylar var mı belli değil. Sonradan girip 1dk bile oynasa yetiyor mu yoksa ilk 11 mi? Ya da en azından 20-30dk gibi bir şart mı var? Tüm kulvarlar mı geçerli yoksa kupa hariç mi? Yoksa sadece lig mi?

Bizim kulüp TR'de nispeten şeffaf olan kulüplerdendi ama son dönemde onu da kaybettik. Onu geçtim ben UEFA-FIFA yerinde olsam tüm kulüplere böyle transferlerde tüm bu detayları açıklamayı zorunlu tutarım.
Haberlere göre kaç dakika oynadığı önemsiz Atalanta'nın resmi maç sayısının %50+1'ini oynaması lazım 20. maçına çıktı Atalanta bu sezon 50 maça çıkarsa 26. maçta süre aldığında devreye giriyor tabi haberlere göre bu resmi olarak açıklanmadığı için net bir şey söyleyemiyoruz.

ulan ben de iyi oynuyor diyecen sandım ilk cümleden sonra :asd:
Yok heis yav :D Oyuna katılımı aynı ama takımdaşlığı artmış gibi.Eskiden olsa direk Sarı Kartlık fauller yapardı hakeme itirazlar ederdi.Atalanta O'nun için 1 şans aynı De Keteleare gibi :D Gasperini bunu da yavaş yavaş adam edecek gibi :D

Geri
Üst Alt