- 3 Temmuz 2012
- 133.971
- 80.807
- 5.198
evt var 2.19 oranı zaniolonunSarı kart görür bahsi açılıyomu bu elemana
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evt var 2.19 oranı zaniolonunSarı kart görür bahsi açılıyomu bu elemana
100 bin atayım mı gözü karartıpevt var 2.19 oranı zaniolonun
bet'ûl gud
Şaşkın
Aston villa ve atalanta'da hangi mevki olduğu da net belli değil. kanat mı, forvet arkası mı yoksa forvet mi belli değil. bir oyuncu için en büyük sorunlar biri de bu belirsizliktir. bu tip oyuncular genelde kariyeri boyunca rotasyon adamı olurlar.
Şaşkın
Yalniş yaptin oral..
Şaşkın
Haberlere göre kaç dakika oynadığı önemsiz Atalanta'nın resmi maç sayısının %50+1'ini oynaması lazım 20. maçına çıktı Atalanta bu sezon 50 maça çıkarsa 26. maçta süre aldığında devreye giriyor tabi haberlere göre bu resmi olarak açıklanmadığı için net bir şey söyleyemiyoruz.Yani çoğu maç sonradan ve kısıtlı süre de olsa oynuyor zaten ama sezon başı söylenen zorunlu opsiyonun devreye girmesi için maçların (doğruysa) %60'ında oynama şartının detaylar var mı belli değil. Sonradan girip 1dk bile oynasa yetiyor mu yoksa ilk 11 mi? Ya da en azından 20-30dk gibi bir şart mı var? Tüm kulvarlar mı geçerli yoksa kupa hariç mi? Yoksa sadece lig mi?
Bizim kulüp TR'de nispeten şeffaf olan kulüplerdendi ama son dönemde onu da kaybettik. Onu geçtim ben UEFA-FIFA yerinde olsam tüm kulüplere böyle transferlerde tüm bu detayları açıklamayı zorunlu tutarım.
Zaniolo'da çok büyük 1 değişim var gibi.Eskiden kolay 1 şekilde Sarı Kart görürdü şimdi hakemle muhabbet edip Sarı Kartlık fauller yapmamaya çalışıyo.Gasperini uyarmış büyük ihtimalle kendisini..
Yok heis yavulan ben de iyi oynuyor diyecen sandım ilk cümleden sonra![]()