#22 Nicolò Zaniolo

Zaniolo Kanat Rotasyonu İçin Takımda Kalmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    80
  • Anket kapatılmış .
Talibi var da ş.ligi ve takımın güçlü olmasını bir vitrin olarak görüyor. Ki bu güzel bir şey. Dünya kupasına hazırlanışın göstergesi bu.
Oyuncunun mutlu olması kendini göstermek istemesi. Yalan yada çıkar duygusu dahi olsa kendini göstermek istemesi olumlu bakmamız gereken hamleler bunlar.

Napoliye osimhen neler yapmadı ki geri geliyorum dese hayır mı diyecekler.

Şu dakika bunun gibi bir herifi arasan 15 milyondan aşağı çekmiyorlar.
Kanat bölgesini de yedekleyecek 3. forvet gerekiyor.
Çok maç var ve çok çetin maçlar olacak. Kalitesi de az çok belli bir herif.

Barışla falan kıyaslamak yerine bu çocuk da çok istiyorsa kalacak şekilde bir yapılanmaya kimse hayır dememeli bence.
+2 kuralını kanat yada forvet bölgesinde kullanmak yerine ki dandik bir herif geleceğine zaniolo kalması daha mantıklı. Biz de +2 kontenjanını daha sirkülasyonun olduğu bek bölgesinde as oyuncu için kullanalım. Win-win bu olarak duruyor.
Keza daha 1 sene önce doue 21 yaşındaydı ve onu düşünüyorduk as olarak.
Cok uzun uzun yazmissin da rts. Ikna olmam, kabul etmiyorum. Tabi benim kabul edip etmemem önemli degil, sonunda karari hoca verecek

Bana kalsa tekme tokat gönderirdim ama

Duygusallığı bırakalım. Futbolda duygusal olduğunda düşersin.
Yok öyle. O bize köpek cekecek sonra talibi olmayinca clde garantiyken gs aski kabaracak.

Hadi kiralik oynadigi sezonlar umut verse neyse diyecem. Zaten bizde oynarken de öyle ahim sahim top oynamadi. Alti ustu bir kac tane jeneriklik gol atti okadar

Ez cumle. Baska kapiya

Kalırsa her türlü fayda alırız. Okan hocanın oyun tarzı böyle heriflerde çok iş yapıyor.

en sevdiğin kitap?
''kitap okumam''

en sevdiğin film?
''felekten bir gece''

Sen ölmelisin ki osimhen yaşamalı kardeş. Yallah bir zahmet arapları dolandır dünyalığını yap sonra italyadan güzel bir kulüp bulursun 27 yaşında olgunlaşma evrende kariyer zirvesi bile yaparsın.

Şöyle bire 30 acilinden getirmelisin. Hazılık maçlarında yanman lazım

Seni UCL'nde degil de TZK'nda deneyelim bi. Gercekten mutlu musun degil misin dondugune.

Iki seyini begenmiyorum , kendini cok cabuk yere birakiyor digeride bir hucumcu futbolcu icin yetersiz teknigi.

İlk geldiği yıl gibi İtalya’nın altın çocuğu şımarıklığında değil. Bu takımda Sane var Osimhen var İcardi var vs. ilk geldiğindeki seviyede değil Galatasaray. Ya adam akıllı burayı kabullenip takım oyuncusu olacak.. şampiyonlar ligi oynayıp kupalar kazanacak
ya da küme düşme potasındaki İtalyan takımlarını dolaşıp 30 undan sonra seri b de pinekleyecek

Eğer bonservis ile göndermeyeceksek yine kiralık ile uğraşmayalım. Gönderip iyi bir kanat alacaksak ok yoksa sağda solda süründürmeyelim

ilk defa bizde bu kadar istekli gördüm bu elemanı kalmak istiyor muhtemelen.

Geri
Üst Alt