#22 Nicolò Zaniolo

Zaniolo Kanat Rotasyonu İçin Takımda Kalmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    80
  • Anket kapatılmış .
Bir futbolcunun ayağına top bu kadar mı yakışmaz ya. Bildiğin kütük gibi bilekleri var. Ne zaman pas çıkartmaya çalışsa ya atmaması gereken yere atıyor, ya da attığı arkadaşını zor durumda bırakacak şekilde ve yere atıyor.
Israrla rakip oyuncunun içinden geçmeye çalışması filan tam komedi.
Bu heriften kanat olmaz. Bu fizik ve hızla yalnızca 3. forvet olabilir ama o da kontenjan ve yıllık ücret açısından israf olur. Bunun yerli versiyonu Ahmed var zaten. Birbirlerinin birebir kopyası fayda/zarar açısından.

Kendini göstermeye oynayınca çok sıkıntı.

Kendim birşeyler yapayım dedi her pozisyon sıçtı

Takımla oynamaya çalışınca yetenekli. Takımla oynayayım dedi birinde Barış’a çok güzel kesti diğerinde Sallai ona çok güzel kesti. Takımla iş yapmaya çalışırsa daha çok parlar bunu anlayacak mentalitesi yok sadece

Eski zaniolodan eser yok ama yusuf demir falan olacağına zaniolo olsun takımda daha iyidir.

Bitmiş bu. 3-5 bakmadan yollamak lazım. Veteran topçu olmuş.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3-5 bir şey kazanıp gelen parayla yerine genç bir oyuncu koysak en azından heyecanlanmak için sebebimiz olur.
yol yakından dönün yolunuzdan dostlarım. zaniolo'dan bir şey olmaz. zaniolo pişmanlıktır.

2 tane uygun yerde pas vermedi herif bencillik yaptı. Bu herif çok sorun çıkarır. O yüzden şimdi söküp atmak lazim

Enver Kulasin mı kimse o daha fazla heyecan yaratma ihtimali var bende. Kutucu vs işine girersek kendimi bile tercih ederim onu daha iyi kılmıyor yani

Girdikten sonra ilk iki poz. Sıçtı pozlara.
Top eziyorsun ezme.

Sıçmaa Ahmed immm sıçma.

Adam geçemez pas kalitesi kötü takım oyununa yatkın değil arada bi şut atar satılabiliyorsa satılsın

Bu şahıs çok çok üçlünün solunda oynar. Oraya koyacak olsam zaten Köhn ondan da önde orda onu tutardım. Gönderin gitsin boşa kontenjan dolduruyor inanılmaz.

olmaz değil olur, rotasyonda faideli fln olabilir AMA

kaleci, stoper, sağ bek ve 6/8 kesin lazım

bunların ikisi U23 olabilir mi? bana zor geliyor

o durumda kendisiyle yolları ayırıp yerine U23 birini bulmak mantıklı oluyor

ha rastgele dandik bi herif gelcekse kalsın, fakat 10 civarına satmak daha mantıklı geliyor an itibariyle

Geri
Üst Alt