#22 Saša Ilić

Reisin ülkesi Sırbistan ve şehri Belgrad dayım şu an, selamlar arkadaşlar :hat:

sent via GSC

Sami Yende Beşiktaş'a attığı goller dün gibi aklımda İlic'i çok severdim

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

belhandanin yerine tam da söyle 1 oyuncu gerekli.

Kral.Bu transfer piyasasında en az 15-20 milyon euro isterler..

bir dakikada attigi iki gol ile orgazmik bir sevinc yaşatmisti.yerin ayri senin be

Ilk macinda Konyata karsi iki golu vardi galiba. O gunler ergen ergen bu Ilici Barcaya Madride satariz falan diyordum

Iliç şu an oynasa oyun içi katkısı yok, fiziği zayıf derdiniz ne hikmetse şimdi güzelleme yapılıyor. Ha Terim de yedek bırakırdı zaten.

Iliç şu an oynasa oyun içi katkısı yok, fiziği zayıf derdiniz ne hikmetse şimdi güzelleme yapılıyor. Ha Terim de yedek bırakırdı zaten.

Önünde Elmander tipli, ve arkasinda saglam ve fazla kosan orta saha olsa normalde simdi de oynardi. Serbest forvet olarak yani. Italyan kondisyoner reis belki bunu bile fazla kosturmaya basarirdi

Önünde Elmander tipli, ve arkasinda saglam ve fazla kosan orta saha olsa normalde simdi de oynardi. Serbest forvet olarak yani. Italyan kondisyoner reis belki bunu bile fazla kosturmaya basarirdi
Terim kanatta falan denerdi, Akbaba da bu tarz bir adam ama doğru yer hariç her bölgede oynatıldı.

Benim hatırladığım oynadığı zamanlarda da fiziğiyle ilgili eleştiri hep vardı zaten

Beşiktaş'a da saplamıştı reyiz yanlış hatırlamıyorsam

Geri
Üst Alt