22. Süper Lig ve 18. Türkiye Kupası Şampiyonluk Kutlaması | 25 Mayıs | GS TV

nefret ediyorum ülkemizdeki kutlamalardan. Çok basit ve yavan. Neden diğer ülkelerdeki gibi halka açık meydanda yapılmıyor? Galatasaray'ın kalbi Taksim Meydanda yapılsa keşke. Oyuncular üstü açık otobüsle meydanı dolaşır. Hem 50.000 kişi ile sınırlanmamış olur. Çok daha coşkulu kutlanır.

2 saat konser veriliyor, son derece gereksiz. Stadda ne kadar eğlenebilirsin ki? Umarım bir tane vizyon sahibi yönetim, bu işi değiştirir.

Ajax'ın kutlamasına hayran kaldım.

nefret ediyorum ülkemizdeki kutlamalardan. Çok basit ve yavan. Neden diğer ülkelerdeki gibi halka açık meydanda yapılmıyor? Galatasaray'ın kalbi Taksim Meydanda yapılsa keşke. Oyuncular üstü açık otobüsle meydanı dolaşır. Hem 50.000 kişi ile sınırlanmamış olur. Çok daha coşkulu kutlanır.

2 saat konser veriliyor, son derece gereksiz. Stadda ne kadar eğlenebilirsin ki? Umarım bir tane vizyon sahibi yönetim, bu işi değiştirir.

Teorik olarak dediklerine kesinlikle katılıyorum ama pratikte bunu uygulamanın birlikte getirebileceği büyük sorunlar da var.

Ilk olarak ülkemizde hoşgöru ve tolerans diye birşey yok özellikle de futbol konusunda. Daha sokakta rakip takımın formasını giyen insanları rahat bırakmaktan yoksun bir futbol toplumuna sahibiz, küçücük çocuklara bile sırf rakip forması giyiyor diye türlü türlü hayvanlıklar yapıyorlar. Sokak ortasında forma yakmalar falan.

Veya mesela çoğu kez Fenerli birisinin sırf onlardan daha başarılı olduğumuz için ve sırf kendi başarısızlıklarını hazmedemedikleri için bizim takımın uçağının düşmesini dileyip beddua edecek kadar bir seviyesizliğe kapıldıklarına şahit olduk.

Bizim ülkemizde pek mümkün görünmüyor bu maalesef. Biz şimdi böyle bir şeyi yapmaya kalksak adım gibi eminim bir yandan Beşiktaşlılar diğer yandan Fenerliler buna karşı çıkacaktır her türlü. "Biz yapmadık, siz de yapamazsınız" diyeceklerdir. Her şeyin bir ilki vardır ama bunu düşünmezler tabi.

sent via GSC

En son ne zaman taksime gittin?
Taksimde nerde toplanacak millet
Nerde tur atilacak?
Fiziki olarak mumkun degil ayrica guvenlik mevzulari yuzunden hayatta izin vermezler

Bu kutlamalar hicbir zaman ilgimi cezbetmedi nedense

Şampiyon olmuşsun 1 hafta sonra kutlasan neye yarar heyecanı olmuyor ki o anki güzel gerisi boş boşa masraf.

Bilet fiyatları ne olur beyler bilen varmı ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bayern ve dortmundu TEK gecerim bu konuda

Ajax'a Bayern'e falan özeniyoruz ama Hollanda veya Almanya'da yaşamıyoruz ki. Tur atıyorlar diye ufacık çocukların olduğu araçlara saldırılan bir ülkedeyiz. Stadyumdan başka yerde, bu büyüklükte bir organizasyon yapılması zor. Hem sezon içinde stada gelmemiş/gelememiş taraftarlar için de iyi oluyor. Cüzi bir miktar bilet parası alınır, store satışları vs. kulübe katkı olur ayrıca.

Ajax'a Bayern'e falan özeniyoruz ama Hollanda veya Almanya'da yaşamıyoruz ki. Tur atıyorlar diye ufacık çocukların olduğu araçlara saldırılan bir ülkedeyiz. Stadyumdan başka yerde, bu büyüklükte bir organizasyon yapılması zor. Hem sezon içinde stada gelmemiş/gelememiş taraftarlar için de iyi oluyor. Cüzi bir miktar bilet parası alınır, store satışları vs. kulübe katkı olur ayrıca.

Bu da cok dogru ama biz tur atalim saldiran saldirir bir kere iki kere olur ayiplanir neticede sona erer diyemez miyiz

Bu da cok dogru ama biz tur atalim saldiran saldirir bir kere iki kere olur ayiplanir neticede sona erer diyemez miyiz

"Onun da orada ne işi varmış?" denerek tacizcinin, tecavüzcünün, it kopuğun savunulduğu ülkedeyiz. Hiç zannetmiyorum. Boşu boşuna insanların sevinci zehir olur.

abi oraya koyarsın 10 tane tır oradan alırlar. Güvenlik sorun olmaz. Miting yapılıyor, milyonlarca kişi geliyor bir şey olmuyor. Alana belli kontrolden geçerek gireceksin zaten. Ha gerekirse stadda da yap, ona bir şey demem. Ama meydanda da yapılmalı.

En son ne zaman taksime gittin?
Taksimde nerde toplanacak millet
Nerde tur atilacak?
Fiziki olarak mumkun degil ayrica guvenlik mevzulari yuzunden hayatta izin vermezler

Taksim bir örnek sadece. Bizim lisenin olduğu bölge diye söyledim. Yenikapı,Maltepe gibi miting alanlarında yapılsın gerekirse. Siyasi mitingler sorun olmuyor, kutlama yapılması mı sorun oluyor?

Bence saçma. Her yerde konserler veriliyor. Bunlar bahane. Ülkemizde rahatsız insanların çok olduğunu biliyorum da, bunun meydanda kutlamayı engelleyecek bir sorun olduğunu düşünmüyorum.

Geri
Üst Alt