- 2 Nisan 2012
- 43.130
- 22.206
- 2.888
Bok gibi güfte.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teorik olarak dediklerine kesinlikle katılıyorum ama pratikte bunu uygulamanın birlikte getirebileceği büyük sorunlar da var.nefret ediyorum ülkemizdeki kutlamalardan. Çok basit ve yavan. Neden diğer ülkelerdeki gibi halka açık meydanda yapılmıyor? Galatasaray'ın kalbi Taksim Meydanda yapılsa keşke. Oyuncular üstü açık otobüsle meydanı dolaşır. Hem 50.000 kişi ile sınırlanmamış olur. Çok daha coşkulu kutlanır.
2 saat konser veriliyor, son derece gereksiz. Stadda ne kadar eğlenebilirsin ki? Umarım bir tane vizyon sahibi yönetim, bu işi değiştirir.
Ajax'ın kutlamasına hayran kaldım.
nefret ediyorum ülkemizdeki kutlamalardan. Çok basit ve yavan. Neden diğer ülkelerdeki gibi halka açık meydanda yapılmıyor? Galatasaray'ın kalbi Taksim Meydanda yapılsa keşke. Oyuncular üstü açık otobüsle meydanı dolaşır. Hem 50.000 kişi ile sınırlanmamış olur. Çok daha coşkulu kutlanır.
2 saat konser veriliyor, son derece gereksiz. Stadda ne kadar eğlenebilirsin ki? Umarım bir tane vizyon sahibi yönetim, bu işi değiştirir.
bayern ve dortmundu TEK gecerim bu konudanefret ediyorum ülkemizdeki kutlamalardan. Çok basit ve yavan. Neden diğer ülkelerdeki gibi halka açık meydanda yapılmıyor? Galatasaray'ın kalbi Taksim Meydanda yapılsa keşke. Oyuncular üstü açık otobüsle meydanı dolaşır. Hem 50.000 kişi ile sınırlanmamış olur. Çok daha coşkulu kutlanır.
nefret ediyorum ülkemizdeki kutlamalardan. Çok basit ve yavan. Neden diğer ülkelerdeki gibi halka açık meydanda yapılmıyor? Galatasaray'ın kalbi Taksim Meydanda yapılsa keşke. Oyuncular üstü açık otobüsle meydanı dolaşır. Hem 50.000 kişi ile sınırlanmamış olur. Çok daha coşkulu kutlanır.
Ajax'a Bayern'e falan özeniyoruz ama Hollanda veya Almanya'da yaşamıyoruz ki. Tur atıyorlar diye ufacık çocukların olduğu araçlara saldırılan bir ülkedeyiz. Stadyumdan başka yerde, bu büyüklükte bir organizasyon yapılması zor. Hem sezon içinde stada gelmemiş/gelememiş taraftarlar için de iyi oluyor. Cüzi bir miktar bilet parası alınır, store satışları vs. kulübe katkı olur ayrıca.
Bu da cok dogru ama biz tur atalim saldiran saldirir bir kere iki kere olur ayiplanir neticede sona erer diyemez miyiz
"Onun da orada ne işi varmış?" denerek tacizcinin, tecavüzcünün, it kopuğun savunulduğu ülkedeyiz. Hiç zannetmiyorum. Boşu boşuna insanların sevinci zehir olur.
Hop dedik Ayhan var 90 ların başında beri 40 yaşıma geldim hala aynı adamOrganizasyon konusunda zayifiz cimrilikten sanırım.her kutlama diğerinin kopyası gibi biraz paraya kıysalar keşke
En başta düzgün bir sunucu

Ajax'a Bayern'e falan özeniyoruz ama Hollanda veya Almanya'da yaşamıyoruz ki. Tur atıyorlar diye ufacık çocukların olduğu araçlara saldırılan bir ülkedeyiz. Stadyumdan başka yerde, bu büyüklükte bir organizasyon yapılması zor. Hem sezon içinde stada gelmemiş/gelememiş taraftarlar için de iyi oluyor. Cüzi bir miktar bilet parası alınır, store satışları vs. kulübe katkı olur ayrıca.
En son ne zaman taksime gittin?
Taksimde nerde toplanacak millet
Nerde tur atilacak?
Fiziki olarak mumkun degil ayrica guvenlik mevzulari yuzunden hayatta izin vermezler