#22 Ümit Davala

Uefa kadrosunda en sevdiğim 3 yerli topcudan biri.Efsane.

140620_SPOT_Hair11_Davala.jpg.CROP.promovar-mediumlarge.jpg

2002'de ne karizmaydı be..

Oglum bu sac stili moda olmustu o yaz. Bütün cocuklarda bundan vardi :D Bu arada bu formadan bende hala var bir tane duruyor, hatira olarak sakliyorum hic giymedim de 1-2 defa disinda.

Ben de o döne Ronaldo'nun saç stilini yaptırmıştım. Önler uzun, kalan kısımlar kısa. Tabi o kadar çok kısa kestirmemiştim ben :D

08162012035023_6088b.jpg

Oglum bu sac stili moda olmustu o yaz. Bütün cocuklarda bundan vardi :D Bu arada bu formadan bende hala var bir tane duruyor, hatira olarak sakliyorum hic giymedim de 1-2 defa disinda.

Saç stili çalıntıydı yanılmıyorsam Ziege Ümit'in saç stilini kopyaladığı için sıfıra vurmuştu saçlarını.

O forma guzeldi bendede vardi kuzenime verdim cok istemisti, sende sacini Umit Davala stili yaptin mi :D :)

O forma guzeldi bendede vardi kuzenime verdim cok istemisti, sende sacini Umit Davala stili yaptin mi :D :)

Yok ya ben hic ugrasmazdim böyle seylerle. Yani özenti huyum yoktur benim, hep kisa sac kestiriyordum cocukken zaten :D

Ama yaptiran arkadaslarim vardi hem burada hem Türkiyede :D

Ben de o döne Ronaldo'nun saç stilini yaptırmıştım. Önler uzun, kalan kısımlar kısa. Tabi o kadar çok kısa kestirmemiştim ben :D

08162012035023_6088b.jpg

Ihh igrenc ya, ne zevksizmissin sende Gökhan :asd:

Ama biz o yaz Türkiye'ye izine gelince bu Ronaldo stili kac tane cocukta vardi bizim mahallede :D

İlk 3 tercih de Tadic,Ben Arfa ve Djuricic'ti ama Djuricic dışında ikisi iyi işler yaptı.4. tercih olarak görmek hiç istememekten daha iyidir ayrıca.

4. tercih olarak görülebilir o ayrı birşey ama Sneijder'den önce ki ilk 3 oyuncu Sneijder'den iyi değil.

Geri
Üst Alt