Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 42.076
- 24.754
- 3.198
Uefa kadrosunda en sevdiğim 3 yerli topcudan biri.Efsane.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
2002'de ne karizmaydı be..
Oglum bu sac stili moda olmustu o yaz. Bütün cocuklarda bundan vardiBu arada bu formadan bende hala var bir tane duruyor, hatira olarak sakliyorum hic giymedim de 1-2 defa disinda.
Oglum bu sac stili moda olmustu o yaz. Bütün cocuklarda bundan vardiBu arada bu formadan bende hala var bir tane duruyor, hatira olarak sakliyorum hic giymedim de 1-2 defa disinda.
O forma guzeldi bendede vardi kuzenime verdim cok istemisti, sende sacini Umit Davala stili yaptin mi![]()
![]()
Ben de o döne Ronaldo'nun saç stilini yaptırmıştım. Önler uzun, kalan kısımlar kısa. Tabi o kadar çok kısa kestirmemiştim ben
![]()
Saç stili çalıntıydı yanılmıyorsam Ziege Ümit'in saç stilini kopyaladığı için sıfıra vurmuştu saçlarını.
Tuzlaspor'un hocası olmuş
Tuzla'nın yöneticisi değil miydi ya? Sahaya da mı inmiş?
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
ümit davala @davala22 2 sa.
Sneijder busene kalmalıydı...Dünya kupasına katılmak için bu sezon performansını maksimuma çıkaracaktı...gönderilmesi çok anlamsız
Sneijder'i 4. tercih olarak gören biri mi söylüyor bunu.
İlk 3 tercih de Tadic,Ben Arfa ve Djuricic'ti ama Djuricic dışında ikisi iyi işler yaptı.4. tercih olarak görmek hiç istememekten daha iyidir ayrıca.