Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
City o ışığı görseydi zaten Girona ya gitmeden alırdı bence. Adam aynı ülkede oynadı kaç sene, ona rağmen alan olmadı. Girona da ise belki potansiyelini gösterir diyip 18 milyona transfer edildi ama 1 sene baktılar olmuyor önce yedeğe evrildi. Sonra da ilk fırsatta kiralık gönderdiler. Zaten daha bu yaşta piyasa değeri neredeyse yarı yarıya düştü.Girona’ya gittiğinde bir sonraki durağı City olur beklentisi vardı Yaser’de de
Yunus’un da en iyi zamanları aynı yerde oynadığı zamanlardı. Canım hocam bi daha adamı orda oynatmadı.adamin tarzi fodenin cikis yaptigi doneme benziyor
guardiola onu uzun sure sola yakin oynatti iceriye calim atip kalabaliga girmesin diye
bu da ortasahada sol ic gibi bir yerde konumlandikca net daha iyi oynuyor
Biz genç ve kaliteli oyuncu istiyoruz. Dünyanın birçok büyük takımının listesinde olan ancak bir şekilde ikna edip alma şansını yakaladığımız oyuncuları kastediyoruzLen siz de genç isteyip sonra tek bir dandik kupada maçında mahvettiniz çocuğu... Alın size genç oyuncu ve taraftar arasındaki psikolojiyi... sonra gençlere şans verilmiyor falan... gençlere nasıl şans verilsin böyle bir ortamda???
onu da basarirsa bonservisi alinirEksi sözlük denen pislik çukurunda gsli izlenimi verip kötüleyen paralı kuş ordusunu görünce iyi oynadığını anliyorsunuz zaten. Hem bilek var hem sertlik var çocukta. Araya güzel paslar atıyor sadece bazen rakibin içinden geçmeye çalışması kötü
Sekidikamaci izleyemedim nasildi
sonuna yetistim orada fena degil gibiydi
niye bu kadar sallandi bu herife
Nene oyun tarzı olarak daha farklı kontra futbolcusu değil. Daha çok ayağına alıp karar veren yapısı varhic alakası yok ,fenerdeki bütün kanatlar nene dahil klasık kontra oyuncusu ve sadece boş alanda iş yapıyor ,takımlar kapanınca hepsi çöpe dönüyor
fakat bu eleman zaten forvet arkasına alışık belli ve dar alanlara özellikle giriyor ve fenerlilere göre farkı bek oyuncusuna yardıma geliyor top kaybedince öküz tren ilişkisi yaşamıyor
millet dursuna olan sinirini bundan cikardimaci izleyemedim nasildi
sonuna yetistim orada fena degil gibiydi
niye bu kadar sallandi bu herife
Bu konuyu derinlemesine tartışırım ama şimdi değil. Büyük takımların radarına giren oyuncu için çok küçük yaşlarda kariyer ve lig tercihleri belirlenip o liglerde Uygun takımlara yine de iyi fiyatlarla gönderilip bir tık gelişmesi bekleniliyor... olmadı mı asprilla gibi belki bize düşebiliyor. Buralarda bir şans daha bulup değerlendirir ise oyuncu da belki bir yüksek transfer daha yapılabiliyor...Biz genç ve kaliteli oyuncu istiyoruz. Dünyanın birçok büyük takımının listesinde olan ancak bir şekilde ikna edip alma şansını yakaladığımız oyuncuları kastediyoruz
Takımının elden çıkarmak için menejerlerle takımlara önerdiği oyuncuların yaşı genç de olsa fark etmez. Scout transferi olmuyor böyle olunca, kim var ucuza takımının göndermek istediği hadi gelsin gibi oluyor . Aynı durum değil maalesef
Evet tabi ki bu görüşe ben de birebir katılıyorum. Estevao vs gibi büyük yıldız adaylarının, Chelsea , Madrid vs peşinde olunca bize gelmeyeceğini biliyorum. Ama siz genç diye genelleme yapınca, her genç oyuncu aynı değil, bizim beklentimiz takımında tutmadığı için gönderilmek istenen gençlerden ziyade, scoutların önünü açıp onlarla hareket etmek olmalı diyorum. Açıkcası bizim takımların scout ekipleri çoğu zaman pasifize ediliyor. Belki adamlar çok oyuncu öneriyorlar ama yöneticilere menejerlerin önermeleri daha kolay geliyor. Ya da Trabzon vs gibi başkası alsın bakalım, onda tutarsa biz parayı verip ondan alırız diyorlar ve kendilerince riske girmemiş oluyorlar. Uzun süre sonra ilk kez Ngaha da scout transferi izleri var, o da Trabzonun scoutlarının sayesinde sankiBu konuyu derinlemesine tartışırım ama şimdi değil. Büyük takımların radarına giren oyuncu için çok küçük yaşlarda kariyer ve lig tercihleri belirlenip o liglerde Uygun takımlara yine de iyi fiyatlarla gönderilip bir tık gelişmesi bekleniliyor... olmadı mı asprilla gibi belki bize düşebiliyor. Buralarda bir şans daha bulup değerlendirir ise oyuncu da belki bir yüksek transfer daha yapılabiliyor...
Lig kalitesi forma süresi gibi etkenleri göze aldığında bu ülke bizim takım bu tip oyuncuların gelecek planlamaları için doğru bir tercih değil... Bu benim düşüncem... Bu tip transferleri yapabilmemiz için ülke genelinde bir yapılanmaya gitmek gerekir...