#22 Yáser Asprilla

Sene sonu vedalaşırız. Bu sene ne alırsak kar gözüyle bakacağım.

Bolgesinde çok adam var. Mecburiyetten oldu ama suçlu yine Okan Buruk ve yönetim.
Geçen sene de aynısı oldu

rakip 11 kişi savunmadayken adam eksiltebilecek nadir oyuncularımızdan.

rekabetçi bir maçta gözlemlemek için sabırsızlanıyoruz

Herkes basıp gidecek kanat bekliyordu ama olmamış Dembele havası var çocukta.

Bu arada istanbul maçında çok iyi oynadı niye eleştirildi anlamadım, bazı oyuncuların kaderi gerçekten gelmeden çiziliyor. Şu takımı sene başından beri izliyorsunuz kaan'ın önüne çizgiye bıraktığı pasları kaç haftadır ne yunus ne sane yaptı hatta sana ilk 8 hafta kendine sağlam giydirtti ben de dahil. Gelmesini deli gibi isteyip inanılmaz savunduğum bir eleman sadece bir konuda beğenmedim söyleyeyim çok çekingen oynuyor kendisi oyuna dahil olmak istemiyor birilerinin maç içinde tetiklemesi lazımmış gibi bir havası var onuda yeni katılmasına bağlayacağım umarım şu tavrını aşar yeteneğini izletir bize birilerinin onayı bekliyormuş gibi davranıyor. Bir de ekstra olarak haftalardır topla buluşamıyor diyilen icardi'yi topla buluşturdu en azından göz ardı edilmesin. Gece gündüz ilkay'dan beklediğimiz osimhen'i aralara kaçırma şeyini bu çocuk yapacak süre alırsa, azcık sabredelim takımda sane dışında aniden kilit seri pas atan başka adam yok.

ayağı bu kadar temiz bir kanat oyuncusu çok zor bulunur

pas özürlüsü bay ve takımdan 5 sn erken düşündüğü için istediği pas varyantlarına giremeyen sane'den çok daha faydalı olabilir

tabi okan herifi 3. lig topçusuna da çevirebilir göreceğiz

ayağı bu kadar temiz bir kanat oyuncusu çok zor bulunur

pas özürlüsü bay ve takımdan 5 sn erken düşündüğü için istediği pas varyantlarına giremeyen sane'den çok daha faydalı olabilir

tabi okan herifi 3. lig topçusuna da çevirebilir göreceğiz
Demir rakibinin üstüne bodoslama gitmesi var karşısındaki adamın içinden geçicem sanıyor onu napıcaz, çalımı fazla mesafe bırakarak hızıyla atmaya çalışıyor gibi şimdilik ilk izlenim bu.

Ama araya iyi pas salıyor tereddüt yaşamadan pas veriyor orası iyi ve fiziken diri görünüyor

Hayırlısı bakalım henüz karar vermek için erken

Moral bozma seni yazmadigimiza pisman edecek bir performans diliyorum gariban kardesim benim.

Demir rakibinin üstüne bodoslama gitmesi var karşısındaki adamın içinden geçicem sanıyor onu napıcaz, çalımı fazla mesafe bırakarak hızıyla atmaya çalışıyor gibi şimdilik ilk izlenim bu.

Ama araya iyi pas salıyor tereddüt yaşamadan pas veriyor orası iyi ve fiziken diri görünüyor

Sane bunu geldiğinden beri yapıyor hem de tecrübeli sane, doku dışında birinin üzerine gittiğinde yüzde yüz geçebilen adamda yok zaten hocam. Musaba'yı kocaeli maçında patatese çevirdiler o da hala geçmeyi deniyor bence denemesinde zarar yok azcık özgüven aşılasın kendine denemesi lazım.

dediğini 1 pozisyonda yaptı da çok top kaybı yaptığını düşünmüyorum. 3. bölgede güven verdi bence zamanla belli olur ne olduğu ilk aşamada sadece temel özellikleri iyi gibi.

bu arada beğenmediğim özelliği takım presine hemen adapte olamadı ve 1-2 yerde adamını kovalamadı ama bu da zamanla olacak bir şey daha dün 1 bugün 2

dediğim gibi daha denk bir takımla ve arkasında sağ bek yanında osimhen varken görmek lazım.

dediğini 1 pozisyonda yaptı da çok top kaybı yaptığını düşünmüyorum. 3. bölgede güven verdi bence zamanla belli olur ne olduğu ilk aşamada sadece temel özellikleri iyi gibi.

bu arada beğenmediğim özelliği takım presine hemen adapte olamadı ve 1-2 yerde adamını kovalamadı ama bu da zamanla olacak bir şey daha dün 1 bugün 2

dediğim gibi daha denk bir takımla ve arkasında sağ bek yanında osimhen varken görmek lazım.
Zaten heyecanlıydı değerlendirmek için full takım görmek gerek, takım presine katılımını dikkat etmedim ama geri koşması var gibi, şutu da var zaten gelmeden önce videolardan gördük deniyor şut çeken adama feci ihtiyacımız var, bu sonradan girdiği kayseri maçında rakibinden topu çekip sola doğru yaptığı şık bir çalımı vardı orada kumaşını belli ettiydi, ama kupa maçında rakibini geçmek için çok zorladı ve başarısız olunca da inatla denemeye devam etti ve top kayıpları yaptı.

Bakalım olacak gibi olsun zaten 😊

Yaşı ufak mi? Kral 18 lik topçular liglerin içinde geciyor dünyanın her yerinde. Okan bizi yaşlı topçu sapığı yaptı hepimizin Beyni yanmış
pööff boş muhabbeti keselim. 18 yaşında topçu yok denmedi 18 yaşında herkes über süper topçu olmuyor bir sürü topçu da 25-26 yaşından sonra açılıyor prime oluyor hepsi 18 de mi uçuyor. Bu o kişinin karakter gelişimi şansı mental gücüyle ilgilidir. Bu işler öyle sizin sandığınız kadar basit değil.

Bugün itibariyle Okan üstünü istemeden de olsa çizmiş oldu. Umarım demoralize olup motivasyonunu kaybetmez.

10 numarada oynatılması, denenmesi gerekirdi. Maradona transferini görünce bunu yapacak sanmıştım. Çünkü sağda Sane, Yunus varken bir de Maradona geldi. Bu sebeple Asprilla'yı da sağ olarak düşünmek, kullanmak artık hata olur.

Asprilla eksik bölgemiz olan hücumcu 8, 10 numara bölgesine koyulmalı. Teknik olarak o bölgeye en uygun ve tek oyuncu. Orda Yunus dikiş tutturamadı. Asprilla bunu çok iyi yapabilir.

Bence burda tek kafa karistiran olay alinmak istenirse verilmesi gereken bonservisin cok yüzek olmasi. 6-7 milyon gibi bir rakam olsa büyük ihtimal alinirdi ama bu bonservis olayi bu isi imkansiz kilacak, yada Yaser ciddi anlamda katki verecek herkesi ters birakip bonservisini zorla aldiracak. 80 basinda mi neydi orta sahadan bir top alisi ve dikine yardirarak bir gidisi vardi sonra sut denedi misal bunu bizim takimda Sane disinda bizim takimda kimse yapamazdi. Isik var bu yaserde ama bonservisi cok yüsek.
Eger iyi oynarsa 4 taksitle bonservisi alinabiliyor diye biliyorum.tolgahan yazmisti.

pööff boş muhabbeti keselim. 18 yaşında topçu yok denmedi 18 yaşında herkes über süper topçu olmuyor bir sürü topçu da 25-26 yaşından sonra açılıyor prime oluyor hepsi 18 de mi uçuyor. Bu o kişinin karakter gelişimi şansı mental gücüyle ilgilidir. Bu işler öyle sizin sandığınız kadar basit değil.
22 ile 28 yaş arası prime dönemini yaşaması gerekiyor topçuların. Gelişimlerini tamamlamış bi şekilde. Günümüz futbolunda 28 yaşından sonra genç dinamik topçular maymun ediyor adamı.

Geri
Üst Alt