#22 Yáser Asprilla

Yedek için yapılmış bir transfer kendisi. Girona 10 milyona bile verse, alınacağını zannetmiyorum. Özellikle geçen yaz anormal paralar harcadığımız için, taraftar her önüne gelene 10-15 milyon vereceğimizi zannediyor.

postlarını okuyup gülmek için engellemiyorum ya :asd:

acayip cringe
Cafer senin adının yanına bir meyve ekleyip sana cevap veriyordum hatırla.. Aynı tondan gidip banlanmak istemiyorum..

Barış Alperi eleştirdiğim konulardan biri bu.. Juve maçını bize getiren kendisi ama içeriyi beslemiyor.. Artık umursamıyor bile.. Mesela bana güleceksen şu resimden başla.. Kerem mevzusunda da 700 tane böyle resim koyduk.. Atmadığı goller vermediği paslar.. Kafa aynı kafa..

Ne oldu son 3-4 senede Avrupa'da ne yapabildin bu kafayla.. Sadece bu sene birşeyler yapıyorsan bunun mimarı da Osimhen.. Barışın katkısı da büyük ama vermediği paslar.. Uzaya diktiği topların tek tek resmini mi koyayım gülmek için beni engellemeyen adam..

Ben adamın aldırdığı kartları , attırdığı oyuncuları inkar etmiyorum.. Ancak yolu doğru yol değil..

HCCag_4XEAAbuf-.webp

Cafer senin adının yanına bir meyve ekleyip sana cevap veriyordum hatırla.. Aynı tondan gidip banlanmak istemiyorum..

Barış Alperi eleştirdiğim konulardan biri bu.. Juve maçını bize getiren kendisi ama içeriyi beslemiyor.. Artık umursamıyor bile.. Mesela bana güleceksen şu resimden başla.. Kerem mevzusunda da 700 tane böyle resim koyduk.. Atmadığı goller vermediği paslar.. Kafa aynı kafa..

Ne oldu son 3-4 senede Avrupa'da ne yapabildin bu kafayla.. Sadece bu sene birşeyler yapıyorsan bunun mimarı da Osimhen.. Barışın katkısı da büyük ama vermediği paslar.. Uzaya diktiği topların tek tek resmini mi koyayım gülmek için beni engellemeyen adam..

Ben adamın aldırdığı kartları , attırdığı oyuncuları inkar etmiyorum.. Ancak yolu doğru yol değil..

Ekli dosyayı görüntüle 317543

Böyle kritik haftalarda geniş kadromuz varken oyuna girebilecek durumda değil. Niye oynatılmadı diyenler sürekli takımda yeni yüzler görmeye meraklı insanlar.

Gsc nin topçu dan anlamadığının ezber modası geçmiş şekilde topçu yorumladığının kanıtı bu topçu ne övgüler düzüldü 15 dakika parlama birkaç iyi harekete. Geldiği ilk gün oynadığı ilk maç yazım yetenekli olabilir ama takımımızdaki oyun zekası en düşük topçu açık ara topsuz oyunda eksi hareketleri var. Küçük takımlarda istatistik kasarak yıldız olmak dışında kariyer yapma ihtimali sıfır

Dun akşam aklımın ucuna bile gelmedi. Hele 10 kişiyken ne için girecekti?

8m + 2m kolay bonuslar + 3m zor bonuslar + 25% kardan pay şeklinde alınabilir

Fakat bence daha iyi genç kanat bulabiliriz

Net şekilde kumaş var ama işleyecek takım biz değiliz bence

Yaşı gelmiş artık düzenli oynaması lazım biz onu yapamayız, fazla ham bizim seviye için

Mesela Bjk falan olsam direkt alır ve takımı üstüne kurardım

Bu cocuga noldu simdi? Dun 2 0 dan sonra oyuna girebilirdi, ciddi potansiyelide var.. hoca buna neden sans vermedi anlamis degilim

Geri
Üst Alt