#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

Geçen maçlara göre daha iyiydi,ama yerine oyuncu alınıp yedeğe çekilmesi şart.

Melo ve Kazım, Ronaldo'yla Marcelo'yu andırdı danslarıyla.

[video=youtube;lRpEfSR6V-8]https://www.youtube.com/watch?v=lRpEfSR6V-8[/video]

bu adam gercekten yendigimiz fener macı dahil takımın en kötüsü. allahtan mücadele ediyor. bugün gol atmasına ragmen takımın en kötüsüydü. bir insan top ayagındayken rakip gelsin topa vursun diye beklermi. bizim kazım bekliyor. cok rahat yahu adam.

Kazim assist yapiyor: 'uuuff yaaa futbolu birak artik' 'topçu degilsiiiin ***** :X'

Kazim gol atiyor: 'turk olmasa oynamazdi hihi'

Haftaya 2 gol atarsa nolacak acaba. Adam takima katki yaptikca yorumlar kötuye gidiyor :2aloh1:

hakkı daha demin barosa gol ve asist yaptı diye begeniyorsunuz diyordun şimdi gol attı niye begenmiyorsunuz diyorsun:) nerde sallanan adam var onu begeniyon renktaş.

colin_kazim08 colin kazim-richards

galatasaray taraftarlarina tesekkur ediyorum.. bir galibiyeti daha gol yemeden aldik. umarim daha cok goller atip daha guzel danslar yaparim

1 dakika önce

Domuz gibi kuvvetli ama cidden oyun içindeyken düşünmüyor,kafasını kullanmıyor o anı yaşıyor.Bu yüzden verebileceğinin çok daha azını veriyor.

Bide röportajları filan Türkçe verse...

hakkı daha demin barosa gol ve asist yaptı diye begeniyorsunuz diyordun şimdi gol attı niye begenmiyorsunuz diyorsun:) nerde sallanan adam var onu begeniyon renktaş.

Yok len niye begenmiyorsunuz demiyorum. Sadece gol/assist yaptikça adam'a yapilan elestri çogaliyor diyorum. Terslik var yani :D

hep böyle kosular yapsa süper olacak.

cok güzel gol atti, bunun yanisira 2 tane net pozisyonu daha vardi, birisini kaleci super kurtardi, ikincisinde cok salakca vurus yapti ama olsun, önemli olan böyle pozisyonlara girmek.

Geri
Üst Alt