#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

bi tane net kaçırdı fakat diğer iki şutu süperdi

Bende Kazim´in oynunu begenmiyorum.

Ama Eboue´yi cok rahatlatiyor.Bugün fark ettimde bazi posisyonlarda Semih´in yaninda Eboue´nin arkasinda oyniyordu.

Bi de fizik üstünlügü var,topu iyi tutiyor,Ebouede bos alanlara kacinca pasi aktariyor.

Ama yerine baska birini görmek istiyorum.Aklimda kaldida o yüzden yazdim.

İstikrarsız ve genelde takımın en kötüsü ancak yetenek var adamda çabalayınca oluyor iyi bir yedek olur normal şartlarda...

2.forvet gibi oynamalı.

2.forvet gibi oynamalı.

bir maç vardı fenerbahçeyle yaptıgımız tek forvet oynayıp servet i falloş etmişti o günden beri bunu istiyorum ama zaman zaman oynatılmasına ragmen olmuyor ordada yapamıyor şuan iyi oynamasada takımdaki kilit isimlerden daha önce yazmıştım yine yazıyorum takıma faydası arkadaslık sosyal ilişkiler alanında çok büyük gollerde bakın sevinçlerde herkes kazıma gidiyor yabancılarlada yerlilerlede ilişkisi çok iyi ah şu özelliginin yanına birde devamlılıgını katsa

berkan arkadasta güzel bir tespitte bulunmuş sırtı dönük topu kanatta atıldıgı an çok iyi tutuyor ve eboue yi rahatlatıyor defansada yardımları son dönemde arttı ama maçın içinde hala kaybolma problemi var yetenegini ve fizigini hala yeteri kadar kullanmıyor

adam istedigi zaman gayet hızlı teknigi iyi düzeyde şutları iyi ortası iyi fizigi bir kanat oyuncusuna göre çok daha iyi ya tek yapması gereken topu ayagına alıp rakip defansın üstüne dogru sürmesi fakat bunu yapmayıp çizgiye çekiyor oyalıyor eziyor şu toplu topsuz koşularını dogru kullanmayı ögrenmesi lazım ama çok zor çok :( arkadas biraz fazla rahat

bir maç vardı fenerbahçeyle yaptıgımız tek forvet oynayıp servet i falloş etmişti o günden beri bunu istiyorum ama zaman zaman oynatılmasına ragmen olmuyor ordada yapamıyor şuan iyi oynamasada takımdaki kilit isimlerden daha önce yazmıştım yine yazıyorum takıma faydası arkadaslık sosyal ilişkiler alanında çok büyük gollerde bakın sevinçlerde herkes kazıma gidiyor yabancılarlada yerlilerlede ilişkisi çok iyi ah şu özelliginin yanına birde devamlılıgını katsa

berkan arkadasta güzel bir tespitte bulunmuş sırtı dönük topu kanatta atıldıgı an çok iyi tutuyor ve eboue yi rahatlatıyor defansada yardımları son dönemde arttı ama maçın içinde hala kaybolma problemi var yetenegini ve fizigini hala yeteri kadar kullanmıyor

adam istedigi zaman gayet hızlı teknigi iyi düzeyde şutları iyi ortası iyi fizigi bir kanat oyuncusuna göre çok daha iyi ya tek yapması gereken topu ayagına alıp rakip defansın üstüne dogru sürmesi fakat bunu yapmayıp çizgiye çekiyor oyalıyor eziyor şu toplu topsuz koşularını dogru kullanmayı ögrenmesi lazım ama çok zor çok :( arkadas biraz fazla rahat

bu adam cezasahasının sağ çaprazından iyi şutlar çıkarıyo. bi nevi sağ forvet oynamalı.sağ açık değil.

altı üstü bizim serveti folloş etmiş renkdaş. serveti 10 yaşındaki cocuk calıma dizer okadar eminim.:D

bu gün attığı gole sevinsem mi üzülsem mi bilemedim

nasıl ki sezon başında estonya maçında 2 gol atıp da transfer yapılmamasını sağladıysa

bugün aldığı kredi yarın yine bizi tırmalayacak

nasıl ki sezon başında estonya maçında 2 gol atıp da transfer yapılmamasını sağladıysa

Herkesin aklında Estonya'ya attığı 2 gol var. O gollerle Türkiye'nın namusunu, şerefini kurtardı. Türkiye, dünyanın en büyük futbol takımı ve ülkesi oldu!!!!!!111!!111!!

aynen katılıyorum adam tam kredısını tuketecekken cıkıyor gol atıyor 2-3 maç daha kazanıyor ilk 11 için

kazım türkiyenin en iyi sağ kanat oyuncusudur. kafa topları alır , top kapar , asist yapar , takımını rahatlatır top saklamasıyla , çok sert şutlar çeker ve goller atar , kaç maç kazandırdı bize , eboueyide rahatlatır . açık ve net :yenieek: anlayana .. 4 gol 2 asisti de var ayrıyetten ..

Dün Felipe ile birlikte yaptıkları dans, futbol dünyasının yeni gözde gol sevinci.

Michel Telo'nun şarkısı da efsane.

[video=youtube;cH8lGJW7oYQ]https://www.youtube.com/watch?v=cH8lGJW7oYQ[/video]

Benim için, haylaz küçük kardeş gibi bu adam.

Sinir oluyorsun bazı hareketlerine. Düşüncesizlik veya bencillik ediyor.

Ama sonra öyle güzel bir şey yapıyor ki ne kadar çok sevdiğini anlıyorsun. Dünkü golü ve sevinci bana aynen bu duyguları yaşattı.

Bence iyi ki var takımda.

Sağı solu belli olmuyor ama gol attığından daha kolay pozisyonda topu havaya dikmesi delirtti beni.

kazım türkiyenin en iyi sağ kanat oyuncusudur. kafa topları alır , top kapar , asist yapar , takımını rahatlatır top saklamasıyla , çok sert şutlar çeker ve goller atar , kaç maç kazandırdı bize , eboueyide rahatlatır . açık ve net :yenieek: anlayana .. 4 gol 2 asisti de var ayrıyetten ..

Kazım kanat oyuncusu falan değil, bir gol attı diye bu kadar abartmayalım.

Sözleşmesi fesh edilip takımda top toplayıcı olarak çalışabilir aslında.

Takımın maskotu sonuçta takım içinde sevilen bir topçu.

bi türlü sevemedim seni kazım. değil 1 gol hat-trickt de yapsan görüşüm değişmeyecek. yavaş oyuncuları sevmiyorum çünkü

Geri
Üst Alt