#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

Takımın açık ara en kötüsü.

sarı saç ile futbolcu olunmuyor kazım bey

Benim anlamadığım paso hücum yapıyoruz kanada top atılıyor ve Kazım yok oralarda. Paso içerilerde top bekliyor ve hiçbir zaman alamıyor. Nedense bir kanat oyuncusunun yapması gereken hiçbir şeyi de yapmıyor.

zaten kanat oyuncusu gibi degil ki adam, eboue varken iceri girme firsatlari kolluyor hep. iyi bir dinamik aslinda eboue-ckr lakin daha fazlasini yapsa seviniriz

Lan niye bukadar adamın üzerine gidiyorsunuz? Abi her sene aynı taraftar birini seçiyo canı sıkılınca ıslıklamaya başlıyor. Galatasaray taraftarının bıktım bu futbolcu ıslıklama olayından. hayır sanki kazım çıkıp kendi oynuyo fatih terim oyna diyo oynuyor. Ben Fatih Terimin yerinde olsam üzerime alınırım bu tepkiyi. İyi giden bi takımda en yakın rakibine 7 puan fark atmış ligin en çok gol atan ve en az gol yiyen takımını keyifle izlemek varken bir oyuncuya sarıp ıslıklamaya anlayamıyorum. siz ıslıklayınca dahamı iyi oynucak sanıyorsunuz. ulan bir iki alkış tutsanız destek verseniz belkide toparlancak çocuk. adam fenerden geldi diye bu ne her maç her maç ayıp.

Takıma kattığı tek renk, kafasındaki sarı renk.

Lan niye bukadar adamın üzerine gidiyorsunuz? Abi her sene aynı taraftar birini seçiyo canı sıkılınca ıslıklamaya başlıyor. Galatasaray taraftarının bıktım bu futbolcu ıslıklama olayından. hayır sanki kazım çıkıp kendi oynuyo fatih terim oyna diyo oynuyor. Ben Fatih Terimin yerinde olsam üzerime alınırım bu tepkiyi. İyi giden bi takımda en yakın rakibine 7 puan fark atmış ligin en çok gol atan ve en az gol yiyen takımını keyifle izlemek varken bir oyuncuya sarıp ıslıklamaya anlayamıyorum. siz ıslıklayınca dahamı iyi oynucak sanıyorsunuz. ulan bir iki alkış tutsanız destek verseniz belkide toparlancak çocuk. adam fenerden geldi diye bu ne her maç her maç ayıp.

Aynı şeyleri geçen sene Mustafa Sarp içinde düşündün mü?

isliklayanlar maldir gerci cok islik yoktu bence

Kazım'ı şahsen ben de beğenmiyorum ama ortada şöyle bir durum var;

Takımımız lider herşey çok iyi gidiyor ve Fatih hoca Kazım'ı da kazanmaya çalışıyor biliyor onun potansiyelini, biz ne olursa olsun tüm oyuncularımıza sahip çıkmalıyız şu dönemde.

Zaten yukarda bir arkadaş iyi yazmış ıslıklanınca çok mu iyi oluyor alkışlasanız belki düzelecek diye. Zaten hocanın istediği transferler olunca yedeğe çekilecektir.

Biraz sabretmemiz gerek. Servet'de de böyle oldu. Oyuncu ıslıklayarak birşey olmuyor.

Aynı şeyleri geçen sene Mustafa Sarp içinde düşündün mü?

Geçen sene ligi kaçıncı bitirdik?

Ben diyorumki işler iyi giderken takımın ahengini bozmasın taraftar. ayrıca takımdaki arkadaşlıkta çok önemli bir yeri var kazımın. yabancılarla çok iyi anlaşıyor ve takım içinde önemli bi denge bence. Oynadığı futbolu sevdiğimden değil hepinizden çok shaqirinin gelmesini bekliyorum nöbetten çıkmıyorum ama elinize ne geçiyo ıslıklayınca takıma zarar vermekten başka. kazım dahamı iyi oynuyo sayenizde adamı biraz rahat bırakın. eee kazımı gönderdiniz sora sabriyemi sarcanız???

Kazım'ın potansiyeli ne?Ayrıca kazanılacak bir oyuncu varsa,o da Mertan'dır,Kazım değil.

Geçen sene ligi kaçıncı bitirdik?

Ben diyorumki işler iyi giderken takımın ahengini bozmasın taraftar. ayrıca takımdaki arkadaşlıkta çok önemli bir yeri var kazımın. yabancılarla çok iyi anlaşıyor ve takım içinde önemli bi denge bence. Oynadığı futbolu sevdiğimden değil hepinizden çok shaqirinin gelmesini bekliyorum nöbetten çıkmıyorum ama elinize ne geçiyo ıslıklayınca takıma zarar vermekten başka. kazım dahamı iyi oynuyo sayenizde adamı biraz rahat bırakın. eee kazımı gönderdiniz sora sabriyemi sarcanız???

Dediklerini anlıyorum,ama benim derdim Kazım'ın ıslıklanması değil,oynaması.Adam sezon başından beri gram iyi oynamıyor ve bu oyuncuda savunuluyor.

Kazım'ın potansiyeli ne?Ayrıca kazanılacak bir oyuncu varsa,o da Mertan'dır,Kazım değil.

Kazım çok yetenekli, çalım desen var fizik desen var hızlanma desen var şut desen var kafa desen var. Bunlar ne oluyor ? Potansiyel olmuyor mu ?

Geri
Üst Alt