#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

Kazım'ı şahsen ben de beğenmiyorum ama ortada şöyle bir durum var;

Takımımız lider herşey çok iyi gidiyor ve Fatih hoca Kazım'ı da kazanmaya çalışıyor biliyor onun potansiyelini, biz ne olursa olsun tüm oyuncularımıza sahip çıkmalıyız şu dönemde.

Zaten yukarda bir arkadaş iyi yazmış ıslıklanınca çok mu iyi oluyor alkışlasanız belki düzelecek diye. Zaten hocanın istediği transferler olunca yedeğe çekilecektir.

Biraz sabretmemiz gerek. Servet'de de böyle oldu. Oyuncu ıslıklayarak birşey olmuyor.

Aynen Servet tamam hiç birimiz sevmiyoruz falan filan da adam bi maça çıkardı eskiden en azından konsantreydi. şimdi adam sene sonu gelsede defolup gitsem diyo. şurda yedekte 2-3 sene önceki servet olsaydı kötümü olurdu.

Kötü de oynasa 18 oyuncusudur Kazım,Yiğit ve Yekta ile o bölgeye yeteceklerdir.

Dediklerini anlıyorum,ama benim derdim Kazım'ın ıslıklanması değil,oynaması.Adam sezon başından beri gram iyi oynamıyor ve bu oyuncuda savunuluyor.

orda aynı şeyi tartışmıyoruz ozaman. çünkü bende beğenmiyorum kazımı kanatta. ama stadta adamı ıslıklayınca Fatih Terimde üzerine alınıyo bence sonuçta onu oynatan o.Adam napsın Aydının durumu ortada Yiğit yeni gelmiş(ki daha öncede bi çok kez söledim manisalıyım ve Yiğit kesinlikle Galatasarayın futbolcusu olamaz). Biraz sabredin transfer gelene kadar fatih terimde farkında.

Kanat gibi değil Hayri katılıyorum da orada oynuyorsan bazı temel şeyleri yapman gerekir. Çok fazla yerini kaybediyor, hatta bazen yer kaybetmeyi geçtim orada oynadığını unutuyor. Genel olarak mücadelesinde falan sıkıntı var ama o konulara girmeme dahi gerek yok. 2. forvet gibi oynasa daha çok iş yapabilir bence tabi canı oynamak isterse.

Kanat gibi değil Hayri katılıyorum da orada oynuyorsan bazı temel şeyleri yapman gerekir. Çok fazla yerini kaybediyor, hatta bazen yer kaybetmeyi geçtim orada oynadığını unutuyor. Genel olarak mücadelesinde falan sıkıntı var ama o konulara girmeme dahi gerek yok. 2. forvet gibi oynasa daha çok iş yapabilir bence tabi canı oynamak isterse.

en buyuk sorunu pozisyonlari durup izlemesi sanki. yapmasi gereken kosulari yapmiyor, o yuzden kosulari cok iyi yapan yigidin gelmesi iyi. ama su anki duzende o kadar sorun degil cunku eboueyle iyi anlasiyorlar. aldigi toplari cogunlukla ezse de yeteri kadar katki sagladi hucumda ve defansta bence.

Kazim unique bir oyuncudur. cogu kisinin kafasinda kanat oyuncusundan hep basmakalip bazi fonksiyonlar beklendigi icin Kazim sürekli elestiriliyor. Kazim süper bir kanat oyuncusu degil. ama Kazim da olan özellikler cogu oyuncuda yok. bana sahada olusu bile güven veriyor mesela. eminim Fatih hoca da aynisini hissediyordur. Fit bir Kazim ikili mücadelelerin 90% kazanir. futbolda bunun ne kadar degerli oldugunu bilen bilir ama bilmeyen de atip tutar iste.

Allaskına Kazım'ı ovmeyin yahu. Top mop oynamıyor, dalga gecip duruyor. O sac ne ole abi ? Topunu oyna da ben boyayım sacını. İstedigi zaman oynuyor istemedigi zaman oynamıyor diyecegim ama oyle de degil. Cozemiyorum herifi ve takımda su an Servet 1, Kazım 2 benim icin.

orda aynı şeyi tartışmıyoruz ozaman. çünkü bende beğenmiyorum kazımı kanatta. ama stadta adamı ıslıklayınca Fatih Terimde üzerine alınıyo bence sonuçta onu oynatan o.Adam napsın Aydının durumu ortada Yiğit yeni gelmiş(ki daha öncede bi çok kez söledim manisalıyım ve Yiğit kesinlikle Galatasarayın futbolcusu olamaz). Biraz sabredin transfer gelene kadar fatih terimde farkında.

Fatih Terim zaten durumun farkında.O yüzden hem Yiğit'i,hemde Shaqiri'yi istiyor.Benim derdim sadece Kazım'ın Galatasaray'ın oyuncusu olmadığını anlatmak.

Vallahi o saçları değil sarıya,sarı-kırmızıya da boyatsan olmayacak be Kazım.Maalesef bu takımın oyuncusu değilsin,olamayacaksında.

Fatih Terim zaten durumun farkında.O yüzden hem Yiğit'i,hemde Shaqiri'yi istiyor.Benim derdim sadece Kazım'ın Galatasaray'ın oyuncusu olmadığını anlatmak.

Bunu biz biliyorum ama Terim deniyor inatla Kazımdan verim almaya çalışıyordu. İstediği transferler gerçekleşsin yedeğe çekilecektir.

Bende Eğer Shaqiri gelirse Türkiyede yedek klübesine oturtabileceğin en iyi sağ kanat ve ikinci forvet oynama potansiyelli türk diyorum.

çok kötü oynuyor sezon basından beri.İnsallah iyi bir sag kanat oyuncusu alırız.(Yiğit'in kazımdan daha da kötü oldugunu düsünüyorum)

kazım yavrucum sen niye bu takıma zararlısın. ulan calım atmayı bilmiyon kaptırıyon sonra pozisyon yiyoruz. bir adam takımdan bu kadarmı ayrı oynar. kafayı birde sarıya boyamış. iyicemi kıl etmeye calışıyon anlamıyomki.

Yahu adam güçlü olmasına güçlü ona eyvallah da, rakibe faul yapmadan top aldığını gördünüz mü hiç :) Gücünü verimli kullanamadıktan sonra bir işe yaramıyor.

Yahu adam güçlü olmasına güçlü ona eyvallah da, rakibe faul yapmadan top aldığını gördünüz mü hiç :) Gücünü verimli kullanamadıktan sonra bir işe yaramıyor.

savruk oynuyo cunku. topu aldiginda da cevre kontrolu yok ikinci adimi tamamlamadan sansi varsa gecer ya da kaptirir. baska ozelligi nedir bilmiyorum.

Geri
Üst Alt