#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

es es macinda ilk 11 de baslar gibi ama umarim yigit en azindan akdroda olur, kazim yine sacmalamaya baslarsa, sokar zaten hoca hemen yigiti

Kazım patlama yapacağı bir maç olacak ve o takıma çok yazık olacak.Umarım Fener yada Beşiktaş maçı olur :)

uzun zamandır çok kötü oynuyor

artık yiğitin sağ kanadı alması lazım

Servet alkışlandı mı !!!

Ya bu ülkede iki şeyi bir türlü çözemedim ;

1- Bütün forumlarda,sözlüklerde diğer sanal ortamlarda , sokakta vs... herkes AKP'ye asla oy vermem diyor , herkes AKP karşıtı oluyor , ama seçim sonucunda bir bakıyorsun her iki kişiden biri AKP'ye oy vermiş .

2-Bütün forumlarda,sözlüklerde,arkadaş ortamlarımızda Servet'ten nefret edildiği söyleniyor , ama maçı bir izliyorsun , Servet stadyumda alkışlanıyor .

Bu nasıl iş arkadaş ?

ben gördüm o türden bi tane son maçta, büyük kaptan servet falan deyip durdu adam inadına sövdüm ben de

es es maçında elmanderin yanında çift forvet olarak oynamalı onun bölgesindede ya yiğit yada engin oynalamı

Es es maçında 2 forvetin biri mutlaka Kazım olmalı...

cift forvetten biri sercan olacak ne kazimi. kazim forvet falan degil.

la ads maçında ads taraftarları yaptı o tezahuratı :D

Herkes saldırıya geçmeden ben görüşümü söyleyeyim :)

İlk kez beğendim ben Kazım'ı. Sabri'den daha çok dafans yaptı sağ kanatta, Yiğit girdikten sonra o da gelmedi zaten geriye. Maç boyu elinden geldiğince idare etti sağ tarafta.

Tabii ki yeterli değil transfer şart, ama bu hali iyi geldi gözüme.

Bir sağ açık olarak hücumda aylardır etkisiz.

Olmuyor lan Kazım olmuyor...

Sag bekte fena oynamadi.

En azından bir şeyler yapmaya çalıştı. Normalde hazzetmem Kazım'dan ama eleştirmem haksızlık olur. İyi bir yedek olur Kazım'dan.

Bugün o zeminde baya çabaladı, bekte fena değildi.

Ezbere kazım'a saldıranlar olucaktır muhtemelen,esasında kötü oynaması felan pek umurlarında değil ,sırf takıntı :)

Yani böyle önemli bir macta,berbat zemine rağmen son yarım saat sağ bek oynamak her babayiğidin harcı değil.

Kazım kötü oynamadı,takım olarak kötü oynadık.

Geri
Üst Alt