#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

[video=youtube;PJKVKaETO8I]https://www.youtube.com/watch?v=PJKVKaETO8I[/video]

sen galatasaraylısın gitsende sevcem seni...

Neyse transfer yapamasak da takımın gücünü arttırdık.

Kazım konusunu kendi açımdan özetleyen bir FUUUU vaziyeti yaptım :) ;

ldR8f.png

1 yıldır takıma zarar veriyordu.Yedek olarak çok iyi oyuncu kabul.Ama biliyoruz ki Fatih Terim hep onu oynatıyor ve takıma zarar veriyor.Çok bencil,yetenekleri kısıtlı.Satın alma opsiyonuyla kiralık müthiş bi haber.Üzülenler yaklaşık 30 sayfa geriye kadar gidip,yazılanları okumaya başlasın,hafızasını tazelesin.Kazım bu takımın oyuncusu değil,nokta.

NOT:Cem Kılıç müthiş bi analiz yapmış.Durumun özeti budur.

Kazım'ın transfer haberlerine çok sevndim. İşe yaramaz oyuncuların hepsi gönderilmeli. Aykut, Serkan, Servet, Sabri, Sercan ve Aydın.

Transfer bitimine 1 gün kala olmamalıydı bu.Ulan kanatsız kaldık ya.

Takımda zaten doğru düzgün kanat oyuncusu yok iken ben inanmıyorum ki Kazım'ın gönderilmesini Fatih hoca istesin. Kazım'da fark yaratan bir oyuncu değil ama en azından istikrarsızda olsa 3-5 macta skora direk etki ediyor. Yani bir sekilde takıma katkı sağlıyor.

Bana göre yönetim içinde takımı ve Fatih hocayı baltalamaya calısanlar var. Çünkü takımın bariz transfere ihtiyacı olduğu halde takımdan adam göndermek hocanın okey vereceği bir iş olamaz.

kazım bence git biraz hava al öyle gel neyin ne olduğunu anlamalısın.

kendine iyi bak, bize lazimsin.

Alınmasına memnun olmuştum,geçen yılki performansı da geçer not almıştı benden,forumda da destekleyenlerdendim.Hep forvet oynamaya daha yatkın olduğunu düşünmüşümdür,özellikleri itibariyle...Forvet olarak izleme fırsatını pek bulamadık...

Ancak bu sezona berbat başladı ve toparlayamadı bir türlü,hele bir BJK maçı oynadı ki bunca yıl gördüğüm en kötü futbolcu performanslarından birine imza attı,hücum anlamında hiç bir etkinliği yokken kanadından gelen bütün rakip ataklarda rakip 2-3-4 oyuncuya karşı Eboue yi yalnız bıraktı,çok iyi oynadığını söyleyebileceğim tek maçını hatırlamıyorum...Bu fizik durumuyla forvette de katkı vermesini beklemiyordum...Sürpriz ama yerinde bulduğum bir karar oldu...Yiğit inde çok katkı verebileceğini düşünmüyor olmama rağmen bunu söylüyorum hemde...

Bu takımın iki kanatta da banko oyunculara ihtiyacı var hala,bu çapta yerli olarak bir tek Olcan varken ve de transferi bu kadar kolayken teklif bile yapılmamasını kabullenemiyorum...

geldigin gün öyle küfür ettim ki sana kazım 1 ay myc almıstım ama fenere gol attıgın gun ve gecen sezonun 2.yarısındaki performansınla bana kapagı takmıstın

k.i.b colin kazım

Cevap: #80 Kazım Kazım | Olympiacos CFP'de Kiralık

gitti de kurtulduk beladan bu adama reyiz diyenlere bir şey demiyorum. bu senenin en iyi transferidir. öok sevindim ya bir daha dönme kazım.

hadi kocum, sirala gollerini yunanistanda, alsinlar seni seneye bizden

Yolun acik olsan umarim tekrar donersin .

İnşallah geri döner şimdiden özledim(İçinde hiç bir ironi taşlama yoktur gerçek duygularım yiğitin ne mal olduğunu görünce sizde özliyeceksiniz emin olun)

İnşallah geri falan dönmez.İlla biri geri dönecekse Pino dönsün.Kazım'dan 10 kat daha iyi.

Geri
Üst Alt