#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım | Olympiacos CFP'de Kiralık

sezon sonu 1 2 milyon koparabiliriz umarım...

Bedava aldik para kazandik bu takima yapabilecegi en büyük katki bana göre Kazim in

yahu boyle bisey yapacan basinda yapta bi tane daha yerli oyuncu alirsin. ya en kotu yabanci koyardik oraya onu bile almadik. yoksa kazim gitmis kalmis anlami yok.

Gitmesi mantıksız ama taraftardan sürekli tepki gördüğü için gitti.Kim ne derse desin bence bize çok yararlı oldu bedava gelmesine rağmen.Yerine yeni bi transfer yapılsa ya da Mertan oynasa gam yemiycem ama hiç bi özelliği olmayan Yiğit Gökoğlan oynayacak ona üzülüyorum.Kazım konsantre olduğu zaman iyi bir oyuncu orda da isterse oynar.

Riera'dan boşalan 11 numarayı giyecekmiş.Beyler Olympiakos Avrupa kupalarında devam ediyormuydu?

BENCE KAZIM SEZON SONUNDA BESIKTASA TRANSFER OLUR ..

Bkz :

Fenerbahce ---> Touluse Kiralik

Fenerbahce ---> Galatasaray

Galatasaray ---> Olympiakos Kiralik

Galatasaray ---> ??? Besiktas??? Trabzon????

XD

Bir daha bu takımın formasını giymez umarım.

Adamı eleştirdiğimizde çoğu kişi Galatasaray'lı diye sahip çıkıyordu.

Gördük Galatasaray'lılığını bu zamanda takımdan çekip gitmek de neyin nesi civciv kafa ? ? ? ?

421711_226225790797334_182058611880719_482317_475288061_n.jpg

ingiltereye donusun zemini bu benc.

431383_344302535590966_182206335133921_1103640_1869998536_n.jpg

Banko oynadığı takımdan,arkadaşlarından nasıl ayrıldı aklım almıyor.

Gitmesine zerre üzülmedim de, Melo'yu etkilemez İnşallah gidişi. Çok içli dışlıydı Kazım'la, moral bozuntusu vs. olmamıştır umarım Melo'da.

Abdoun-Fuster-Fetfatzidis ile rekabet eder. Solda Mirallas banko. Forvettede Pantelic ile Djebbour zaten vazgecilmez. adamlarda 4 tane yedek varken bizde as oyuncu bile yok.

Colin Kazim:" Paok tafatari bana muz atti. Belki irkci bir davranis olabilir ama ben sadece güldüm. Muz siyah ve cürük olmasaydi yerdim"

Kazım'a Yunanistan'da saldırı

Kazım Kazım saldırıya ne cevap verdi?

Devre arasında Galatasaray'dan Olympiakos'a kiralanan Colin Kazım Richards, PAOK taraftarlarının kendisine muz atarak ırkçı saldırıda bulunduğunu açıkladı.

Milli oyuncu, Yunan kulübünün resmi sitesinde bugün yayınlanan röportajında, Olympiakos formasını ilk kez giydiği PAOK maçında rakip taraftarların kendisine muz attığını söyledi.

Kazım, "İnsanlar bunu ırkçı bir saldırı olarak görüyor. Ben ise sadece güldüm. Espri anlayışı olan bir insan olarak eğer muz sarı renkli ve iştah açıcı olsaydı yiyebilirdim. Ama siyah renkte, çürük bir muzdu. Bir maymunun bile onu yiyeceğini sanmıyorum" diye konuştu.

Hala hazmedemedim gidisini. sag kanatta BIR tane adam akilli oyuncu yok. hoca Engin'i oynatiyor ama oda kanat haric sahanin her bölgesinde geziniyor deli dana gibi. Yigit denen yeteneksize deginmek bile istemiyorum.

Güzel söz söylemiş lan.

takım kimyasını bozdu bu adam! Bak kazım gitti enginin performansı arttı,diğerlerinde öyle.bi sorunlu adamdan kurtulduk şimdilik ama;şimdilik.!

reis bugün 90 dakika oynamis

Geri
Üst Alt