#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım | Olympiacos CFP'de Kiralık

İyi bir alternatif olabilirdi.

neden gönderildi anlamadım ,ilk 11 oynarken bir anda gönderildi,ancak isabet olmuş..

ruyanizda mi gorudunuz kazimi noldu

bizden uzak olsun

Oly almazsa sözleşmesini anında fesh etmemiz gereken oyuncu.

Gelme olasılığı aklıma geldikçe ürperti geliyor.

Kazım'ın gitmesini istemezdim ama tercihini vermiş artık gelmek istesede kabul etmem , Oly geri yollasa bile sözleşmesini fesh edip yollamamız gerekir.Bu adamdan hayır gelmez artık.

Kazım Kazım'a Olimpiakos'ta ırkçı saldırı

Yunanistan ekibi Olympiakos'un formasını giyen Colin Kazım'a ırkçı saldırı yapıldığı ortaya çıktı

14:04 | 10 Şubat 2012

Kazım Kazım'a Olimpiakos'ta ırkçı saldırıDevre arasında Galatasaray'dan Olympiakos'a kiralanan Colin Kazım Richards, PAOK taraftarlarının kendisine muz atarak ırkçı saldırıda bulunduğunu açıkladı.

Milli oyuncu, Yunan kulübünün resmi sitesinde bugün yayınlanan röportajında, Olympiakos formasını ilk kez giydiği PAOK maçında rakip taraftarların kendisine muz attığını söyledi.

Kazım, "İnsanlar bunu ırkçı bir saldırı olarak görüyor. Ben ise sadece güldüm. Espri anlayışı olan bir insan olarak eğer muz sarı renkli ve iştah açıcı olsaydı yiyebilirdim. Ama siyah renkte, çürük bir muzdu. Bir maymunun bile onu yiyeceğini sanmıyorum" diye konuştu.

Kaynak: Sporx.com

Kazım Kazım'a Olimpiakos'ta ırkçı saldırı

Yunanistan ekibi Olympiakos'un formasını giyen Colin Kazım'a ırkçı saldırı yapıldığı ortaya çıktı

14:04 | 10 Şubat 2012

Kazım Kazım'a Olimpiakos'ta ırkçı saldırıDevre arasında Galatasaray'dan Olympiakos'a kiralanan Colin Kazım Richards, PAOK taraftarlarının kendisine muz atarak ırkçı saldırıda bulunduğunu açıkladı.

Milli oyuncu, Yunan kulübünün resmi sitesinde bugün yayınlanan röportajında, Olympiakos formasını ilk kez giydiği PAOK maçında rakip taraftarların kendisine muz attığını söyledi.

Kazım, "İnsanlar bunu ırkçı bir saldırı olarak görüyor. Ben ise sadece güldüm. Espri anlayışı olan bir insan olarak eğer muz sarı renkli ve iştah açıcı olsaydı yiyebilirdim. Ama siyah renkte, çürük bir muzdu. Bir maymunun bile onu yiyeceğini sanmıyorum" diye konuştu.

Kaynak: Sporx.com

Günaydın renktaş.

gol falan atiyor mu yahu bu cocuk orda

bu ikinci saldiri bu arada kazima yanilmiyorsam.

butür seyler Türkiyede nerdeyse hic olmiyor, bu cok güzel birsey.

carsi denilen ezik tinerci toplulugu haric

edit: eski habermis, ne yapiyon abi.

boş oyuncu ve hep öyle kalıcak..

2 sene önceki halinde olsa bos oyuncu olmazdi ama adam gittikce b.klasti yeminle.

yok böyle birsey.

poposunu kaldiramaz hale gelmisti, cok agir kaliyordu, calim atmak bir kenara, deneme bile yapamiyordu artik.

salman efsane olmuşsun hayırlı olsun.

Geri
Üst Alt