- 21 Haziran 2011
- 24.432
- 5.926
- 2.048
Cevap: #80 Kazım Kazım | Olympiacos CFP'de Kiralık
İyi bir alternatif olabilirdi.
İyi bir alternatif olabilirdi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Reyis golunu atmis. Bos geçmiyor :016:
neden gönderildi anlamadım ,ilk 11 oynarken bir anda gönderildi,ancak isabet olmuş..
Kazım Kazım'a Olimpiakos'ta ırkçı saldırı
Yunanistan ekibi Olympiakos'un formasını giyen Colin Kazım'a ırkçı saldırı yapıldığı ortaya çıktı
14:04 | 10 Şubat 2012
Kazım Kazım'a Olimpiakos'ta ırkçı saldırıDevre arasında Galatasaray'dan Olympiakos'a kiralanan Colin Kazım Richards, PAOK taraftarlarının kendisine muz atarak ırkçı saldırıda bulunduğunu açıkladı.
Milli oyuncu, Yunan kulübünün resmi sitesinde bugün yayınlanan röportajında, Olympiakos formasını ilk kez giydiği PAOK maçında rakip taraftarların kendisine muz attığını söyledi.
Kazım, "İnsanlar bunu ırkçı bir saldırı olarak görüyor. Ben ise sadece güldüm. Espri anlayışı olan bir insan olarak eğer muz sarı renkli ve iştah açıcı olsaydı yiyebilirdim. Ama siyah renkte, çürük bir muzdu. Bir maymunun bile onu yiyeceğini sanmıyorum" diye konuştu.
Kaynak: Sporx.com
özluyoruz reyiz![]()
Günaydın renktaş.
boş oyuncu ve hep öyle kalıcak..
konu sıcak kalsın diye yazdım![]()
2 sene önceki halinde olsa bos oyuncu olmazdi ama adam gittikce b.klasti yeminle.
yok böyle birsey.
poposunu kaldiramaz hale gelmisti, cok agir kaliyordu, calim atmak bir kenara, deneme bile yapamiyordu artik.
salman efsane olmuşsun hayırlı olsun.