#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım | Olympiacos CFP'de Kiralık

bir kez sevdim seni. fenere gol attığın anda

Kazım'a 20 bin euro ceza!

Galatasaray’ın, Olympiakos’a kiraladığı Kazım, Yunanistan’daki geleceğini tehlikeye attı.

Kırmızı-beyazlı takımın Pas Giannina ile oynadığı maçta 3. oyuncu değişikliği yapıldıktan sonra soyunma odasına giderek kendisini oyuna almayan Teknik Direktör Valverde’ye tepki gösteren Kazım’a 20 bin euro para cezası verildi. Yunan basını, her fırsatta Olympiakos’ta kalmak istediğini dile getiren Kazım’la sezon sonunda yolların ayrılabileceğini yazdı.

colin kazim-richards ‏ @colin_kazim08

Unlucky boys it will make it a better story when you win it in their stadium!!!! @_FelipeMelo_ @TomasUjfa @MusleraOfficial @RIERA11

(Şanssız arkadaşlarım. Bu hikayeyi deplasmanda kazanarak daha iyi yapacaklar!)

Kazım Kazım Twitter'dan oyuncularımıza gönderme yaptı ..

''Şanssızdınız çocuklar.. Eğer onların stadında galibiyet alırsanız, bu daha iyi bir hikaye olacak ! ''

Twitter'dan iyi sevindin reisim.

Neyi seviniyor lan.

Takımı yarı yolda ortada koyuyor, sonra nidalar döküyor.

Uzak ol bizden dip boyası gelmiş sarı kafa.

Sen sevinme.

579907_307571332656847_212128485534466_54032286_1719573042_n.jpg

öylesine paylaşıyorum yoksa bizden uzak yunanlılara yakın olsun :mad: takımı satıp gitmek ardından cl ye giden gsye **** yapmak hiçte hoş değil KAZIM efendi

Neyi seviniyor lan.

Takımı yarı yolda ortada koyuyor, sonra nidalar döküyor.

Uzak ol bizden dip boyası gelmiş sarı kafa.

Adama galibiyet aldığımız maçtan sonra söversen adam tabiki üzülür ve gitmek ister.

579907_307571332656847_212128485534466_54032286_1719573042_n.jpg

öylesine paylaşıyorum yoksa bizden uzak yunanlılara yakın olsun :mad: takımı satıp gitmek ardından cl ye giden gsye **** yapmak hiçte hoş değil KAZIM efendi

Sana cevabım üstekiyle aynı ek olarak Olympiakos'ta şampiyon oldu ve şamp. ligine gidiyor.

Adama galibiyet aldığımız maçtan sonra söversen adam tabiki üzülür ve gitmek ister.

Sana cevabım üstekiyle aynı ek olarak Olympiakos'ta şampiyon oldu ve şamp. ligine gidiyor.

git yunan ligini izle o zaman.. he alıntı yapacaksanda baştan söyleyeyim bu konuya bir daha girmeyecem sonuçta şampiyon bir kulubun taraftarıyım biraz kalite ararım ;-)

git yunan ligini izle o zaman.. he alıntı yapacaksanda baştan söyleyeyim bu konuya bir daha girmeyecem sonuçta şampiyon bir kulubun taraftarıyım biraz kalite ararım ;-)

Türkiye liginin yunan liginden farkı nedir acaba merak ettim ? Ayrıca oyuna yedekten Sabri'nin girmesindense Kazım'ın girmesini tercih ederim oda ayrı mesele.Neyse boşver konuya bi daha gelmeyecekmişsin zaten.

oda sende yok .o zaman sıkıntı yok

Modemi ZyXEL mi lan yoksa :asd:

Beyler Yapmayın Kazım Bana Göre Gelecek Sene İyi Bir Yedek Olarak Kenarda Oturabilir .

Adıyamanspor'a gitsin.

reyis'in seneye takimda yerini aldigini görürüz insallah.

Geri
Üst Alt