Tuncay Van
Büyük Kaptan
- 2 Ocak 2011
- 26.612
- 8.716
- 2.163
Cevap: #80 Kazım Kazım | Blackburn Rovers FC'de Kiralık
sezon sonu geri döner
sezon sonu geri döner
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Stil olarak Burak'a benzediğini düşünüyorum ki Burak'tan daha teknik. Burak'ta senelerce kanatta oynatıldı sonra forvette gerçek yerine ve oyun stilini buldu. Kazım'da Burak gibi olabilir ya da olabilirdi. Forvette denemek lazım aslında.
Stil olarak Burak'a benzediğini düşünüyorum ki Burak'tan daha teknik. Burak'ta senelerce kanatta oynatıldı sonra forvette gerçek yerine ve oyun stilini buldu. Kazım'da Burak gibi olabilir ya da olabilirdi. Forvette denemek lazım aslında.
Zaten forvette oynuyodu türkiyeye gelmeden benim hatırladığım kadarıyla.
sutlari da fena degildi kazimin,ama burak bence su an kazimdan her acida öndedir. kazimin kale önünde burak kadar "cool" olabilecegini zannedimiyorum.. burak kafa vuruslarinida baya bir gelistirdi bu sezon,tsde o kadar gol atti ama sadece 1 kafa golü vardi.. blackburn bonservisini alsin kazimin, gecen sezon beni sag kanatta deli etti
Gidişinin altında başka bir sebep olduğna eminim yoksa Fatih hoca kimsye bu kadar kolay silmez hele ki manevi oğlunu.Kalsa kupa maçlarında falan çok işimize yarardı