#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım | Blackburn Rovers FC'de Kiralık

sezon sonu geri döner

[video=youtube;JE9HT29AwVQ]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JE9HT29AwVQ[/video]

Bu adamı sırf Eboue iyi oynasın diye göndermemek lazımdı. Kazım varken Eboue yardırıyordu. Türk kontenjanında çokta yararlıydı valla. İlk geldiği yarım yıl takımın istatistik olarak en iyisiydi. İkinci yıl da Eboue'yle birlikte mükemmel uyumluydu. Bütün yabancılarla arası en iyi olan oyuncuydu. Arkadaşlıkta önemli katkısı vardı. Umarım geri döner.

Oynarken adami kanser ediyordu. Bence arkasindan aglamaya gerek yok..

Kazım Kazım'ın bu kadroda yeri olmaması için hiç bir sebep yok.

recall from loan var mı acaba bizde :D

istenilen galatasaray'da işi yok ha şu takımda oynarmıydı oynardı

Stil olarak Burak'a benzediğini düşünüyorum ki Burak'tan daha teknik. Burak'ta senelerce kanatta oynatıldı sonra forvette gerçek yerine ve oyun stilini buldu. Kazım'da Burak gibi olabilir ya da olabilirdi. Forvette denemek lazım aslında.

Stil olarak Burak'a benzediğini düşünüyorum ki Burak'tan daha teknik. Burak'ta senelerce kanatta oynatıldı sonra forvette gerçek yerine ve oyun stilini buldu. Kazım'da Burak gibi olabilir ya da olabilirdi. Forvette denemek lazım aslında.

Zaten forvette oynuyodu türkiyeye gelmeden benim hatırladığım kadarıyla.

sutlari da fena degildi kazimin,ama burak bence su an kazimdan her acida öndedir. kazimin kale önünde burak kadar "cool" olabilecegini zannedimiyorum.. burak kafa vuruslarinida baya bir gelistirdi bu sezon,tsde o kadar gol atti ama sadece 1 kafa golü vardi.. blackburn bonservisini alsin kazimin, gecen sezon beni sag kanatta deli etti

Zaten forvette oynuyodu türkiyeye gelmeden benim hatırladığım kadarıyla.

Yok hep sağda oynadı.

sutlari da fena degildi kazimin,ama burak bence su an kazimdan her acida öndedir. kazimin kale önünde burak kadar "cool" olabilecegini zannedimiyorum.. burak kafa vuruslarinida baya bir gelistirdi bu sezon,tsde o kadar gol atti ama sadece 1 kafa golü vardi.. blackburn bonservisini alsin kazimin, gecen sezon beni sag kanatta deli etti

Baktığımızda Burak'da 2 sene öncesine kadar forvette bitiricilik açısından bu kadar rahat değildi. Goller geldikçe devamıda geldi.

Gidişinin altında başka bir sebep olduğna eminim yoksa Fatih hoca kimsye bu kadar kolay silmez hele ki manevi oğlunu :o.Kalsa kupa maçlarında falan çok işimize yarardı

O değilde Kazım > Amrabat :SS:

Gidişinin altında başka bir sebep olduğna eminim yoksa Fatih hoca kimsye bu kadar kolay silmez hele ki manevi oğlunu :o.Kalsa kupa maçlarında falan çok işimize yarardı

Kazım kesik yediği için kendisi gitmek istemişti diye hatırlıyorum.

yedekte Kazim'i gormek ; Emre C. veya Aydin'i gormektense her daim daha cok guven vermistir bana

Kazım gelsin oynasın seneye, bizimkilerin kanat alacağı yok. En azından ayağında top falan tutar bişeyler yapar.

kazimi gonderip hamiti aldik komedi dalinda golden globe aliriz herart

tribüne de gönderse arada kaleye vurma ihtimali vardi.

Geri
Üst Alt