#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

Bu adamın tek sorunu bu adamı serbest bırakmayacaksın abi,bu adamla yakından ilgileneceksin,fazla taraftara malzeme vermesini engelleyeceksin,bir de kafasını futbola versin tamamdır,zaten giydiği formanın ağırlığını hissetsin yeter,asaleti sarar onuda..

Kazım o el hareketiyle gözüme girdin olm aferin.

Bu arada Eski Açık'ta Kazım oyuna girerken yuhalayan sonra da ``Kazım Fenerin anasını...`` diye hönküren öküzlere selam ediyorum buldan.Mal gelmişsiniz mal gideceksiniz lan.

Havlu veya saglam odun falan yok muydu degerli arkadaslari oksamak için :asd:

Hacı, ya karakter?

Karakter? "Bu transfer taraftarın tepkisini çeker" diyerek golden sonra ayakta alkışlayan Polat, oyuna girerken bir kaç insanın Kazım'ı ıslıklaması ve golden sonra Kazım Fenerin .... diye bağırması, yine golden sonra kazanan Hagi. Bugün yapılanlar Türk futbolunun özetidir işte ve futbolun asla sadece futbol olmadığı bir kez daha görülmüştür. Taraftarın tepkisi yalan. Geçtiğimiz yıl Jo'yu ıslıklarken çıkıp o bir gol atsa belki aynı şey onlar içinde geçerli olabilirdi.

Kazım: fenerbahçe armasını hiç öpmedim.

Boşuna demedik Kazım Reis diye

Karakter? "Bu transfer taraftarın tepkisini çeker" diyerek golden sonra ayakta alkışlayan Polat, oyuna girerken bir kaç insanın Kazım'ı ıslıklaması ve golden sonra Kazım Fenerin .... diye bağırması, yine golden sonra kazanan Hagi. Bugün yapılanlar Türk futbolunun özetidir işte ve futbolun asla sadece futbol olmadığı bir kez daha görülmüştür. Taraftarın tepkisi yalan. Geçtiğimiz yıl Jo'yu ıslıklarken çıkıp o bir gol atsa belki aynı şey onlar içinde geçerli olabilirdi.

He, ben de böyle düşünüyorum. Kazım'a geldiği gün tepki gösteren herkes pişman olacak gibi. Gidişat böyle ama şu da bir gerçek Kazım'ın açıklamalarındaki samimiyet inandırıcı. Sahte bir samimiyet değil, hayatını değiştirdiğinin göstergesi. Peşin hükümlü yorum yapanlara da ders niteliğinde biraz.

Aferim şuana kadar iyi görürüyorsun.

Ben Kazım konusunda şuanda alttan alıyorum. Gol attığında da, gelip armayı öptüğünde de coşmadım. Sadece soğukkanlı bir şekilde alkışladım. İyi oynadı ve rol oynuyor gibi görünmüyor. Yakın zamanda da çocuğu olacakmış. Bu ona büyük sorumluluk katar. Gerçekten başarmak istiyor sanki. Bu yüzden bekleyeceğim.

Ben Kazım konusunda şuanda alttan alıyorum. Gol attığında da, gelip armayı öptüğünde de coşmadım. Sadece soğukkanlı bir şekilde alkışladım. İyi oynadı ve rol oynuyor gibi görünmüyor. Yakın zamanda da çocuğu olacakmış. Bu ona büyük sorumluluk katar. Gerçekten başarmak istiyor sanki. Bu yüzden bekleyeceğim.

Altın kelepçe hediye edelim lan o zaman. Bir tane de cindy bebek bulup koluna takarız kelepçeyi. Öyle veririz. Gerçi bebek erkek ise plan bu olur.

bu tarz oyuncuların sorunu başlangıçta değildir arkadaşlar

tam işler iyi giderken patlatırlar skandalı

o yüzden temkinliyim

ama santrafor olarak pinodan daha verimli olduğu kesin

özellikle kafa toplarında etkili

duvar oldu verkaç yaptı

aldı kaleciyi geçti gol attı

bir tek forvet daha ne yapsın...

Tamam adam potansiyelini belli etti de,BEYPAZARI ŞEKERSPOR maçıyla adamı Maradona yapmayın.

Geri
Üst Alt