#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

Teselliye bak. Armayı öpmemiş, formayı öpmüş, ohh süper. Besiktasin, fenerbahcenin kullanim tarihi gecmis, gereksiz ne kadar adami varsa al, umutlan bi de. Emreyle niye ugrasiyorsunuz? Allah kahretsin, Adam ustune bir de iyi futbolcu. Onu fenere kaptirmasaydin o zaman? Kazim, sekerspora gol atmis, hazirlik macinda bilmem napmis, anasi cimbomluymus da haberimiz yokmus. Insanin kendi takim taraflarinin gittikce çapsizlasmasi ne berbat bi duygu. Kazim fenerin anasini bilmem ne yap diye bagiriyor bir kac ibiş, o da kicina yer etsin diye tribunlere oynuyor. Yiyorsa git gokhan gonulu al, kazimla kime neyin havasini atiyorsun ki? Herkesin alay konusu oldukk

Teselliye bak. Armayı öpmemiş, formayı öpmüş, ohh süper. Besiktasin, fenerbahcenin kullanim tarihi gecmis, gereksiz ne kadar adami varsa al, umutlan bi de. Emreyle niye ugrasiyorsunuz? Allah kahretsin, Adam ustune bir de iyi futbolcu. Onu fenere kaptirmasaydin o zaman? Kazim, sekerspora gol atmis, hazirlik macinda bilmem napmis, anasi cimbomluymus da haberimiz yokmus. Insanin kendi takim taraflarinin gittikce çapsizlasmasi ne berbat bi duygu. Kazim fenerin anasini bilmem ne yap diye bagiriyor bir kac ibiş, o da kicina yer etsin diye tribunlere oynuyor. Yiyorsa git gokhan gonulu al, kazimla kime neyin havasini atiyorsun ki? Herkesin alay konusu oldukk

Eh işte hedeflerimizi de ortaya koyuyoruz, sonuçta bu sene en büyük hedef Ziraat kupası değil mi?

Herkes nasıl da tek taraflı bakıyor olaylara ayrıca herşeyi ne kadar çabuk unutuyor .... :(

Şimdi sen Kazım'ı sevmiyor musun yani

Gökhan Zan'ı, Serdar Özkan'ı almak hataydı ama Kazım'ı almak hata değil. Ki ben sezon başında Kazım'ı ve fenerle arası bozuk olan Lugano'yu almanın başarılı transfer olacağını düşünüyordum, Kazım Galatasaray'a geldikten sonra birdenbire ona iyi futbolcu, çok iyi transfer diyen biri değilim. Bu futbolcuya fenerin işe yaramaz topçusu olarak bakmayı da bırakın artık. Hangi takımı tutarsa tutsun Galatasaray forması altında başarılı iş yapıyorsa, o formaya değer veriyorsa başımızın üstünde yeri var. Kazım, oynayabileceği bölgelerde oynayan aydın, serdar özkan, batdal, pino gibi oyuncuların hepsinden daha iyi ve emin olun hepsinden daha çok katkı yapacaktır. Elbette Galatasaray'da başarısız olma gibi bir ihtimal de var ancak ben Galatasaray'a çok katkı yapacağını düşünüyorum. Zaten bu onun da Türkiye'de son şansı sayılır, daha akıllı davranacaktır. Ayrıca herkes adamın özel hayatını eleştiriyor (gazetelerde özür dilenmesine rağmen) ama takımdaki görevini yapıyorsa ve kulübe saygı gösteriyorsa, özel hayatı kimseyi ilgilendirmez.

Tartismanin ne kadar anlamsiz ve cocukca oldugunu düsünsem de Kazim hic bir sekilde yalan söylemedi. Dün röportajinda " daha önce giydigim hic bir takimin armasini öpmedim, en fazla formadaki ismimi öpmüstüm ama armayi öpmedim" dedi. Burda da formasindaki ismini öpüyor, aynen söyledigi gibi. Bu öpüsme muhabbetini daha fazla uzatmak olayi gülünc hale getirmektir bu saatten sonra.

Adam narsist beyler, neyse boyle devam iyi oynuyor namussuz

Formasının arkasında Richards yazsa daha karizma olmaz mı sarı-kırmızıdaşlar

Tezat oluşturur Reis-ül NY

#76 Türkü Baba

#8 İmparator

#7 C.K. Richards

40. saniyelerde diyor ki:

Ben Galatasaray'ın futbolcusuyum, diger takımı artık bilmiyorum, senin ne konustugunuda bilmiyorum, o kitap benim icin kapandı :haha:

[video=youtube;yrfP4uIElPY]https://www.youtube.com/watch?v=yrfP4uIElPY[/video]

adam tarihe geçti samiyende son golü atarak.. ttarenada da ilk golü atarsa şaşmam

Takımın futbolcusunu destekle bence hele Arda bile Şeker maçında dökülürken iyi oynayan bir futbolcuyu bukadar yerme.. Neydi o laf elinin hamuru ;) ? Şaka biryana bukadar acımasız olma futboldan anlamadığını düşündürtme. Ben bu yazdıklarını okumadım farzediyorum sende yazmadın oke :) ?

Geri
Üst Alt