#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

Kazım'a yalakalık yapmak ne demek Allah aşkına ya?

İyi oynayan futbolcu takdir edilir,kötü oynayan futbolcu,kendini geliştirmesi veya kendine çeki düzen vermesi adına eleştirilir.

Kazım,Beypazarı Şekerspor maçında,bariz farkı yaratan futbolcuydu.Bizde kendisini takdir ettik.

Yarın kötü oynarsa veya yine serseriliğe başlar ise,onu o zaman yine biz eleştiririz.

Aslında bu transferde Türk basını Fenerbahçe'nin hakkını yedi.

Bence ciddi anlamda bir tebriğe ihtiyaç duyuluyor.

Okan Koç'un Galatasaray'dan başka herkese bedava diye elden çıkarıldığı günleri biliyoruz Beşiktaş tarafından.

Kazım da nolursa olsun heran herşeyi yapabilecek bir futbolcu. Bir sezon form tutarsa, takımın şampiyonluğunda baş aktör bile olur.

Ondan sonra niye bıraktınız bu adamı diye kıyametler kopabilir Fener camiasında. Galatasaray açısından olduğu kadar Fenerbahçe açısından da riskli transfer.

Adamlar olgun davrandılar.

Rakip de olsa, yiğidi öldürüp hakkını vermek lazım.

kazıma niye yalakalık yapılsın

insanlara bi faydası mı dokunacak

getirip cebimize para mı koyacak

yazdığımız yorumları mı görecek

son derece iyi maçlar çıkardı övgüyü haketti

kazima tek macla yalakalik yapan cogunluk gibi super bi mesaj atsam futboldan anlamis olacaktim halbuki. yazik oldu.

şizofrensin ne saygilar ne. kendinle celisme, saygi filan istemez. hatta alinti yapmayarak basla, uzamasin. baska konularda goruselim, hadi bakiyim.

Futboldan anlamadığını bu mesajın ile ıspatlamış oldun . Futbolcuya yalakalık nasıl yapılıyor bize anlatırmısın ? Senin Kewell'a yaptığın gibi birşey mi yapmak gerekiyor ?

Misimoviç yenildikleri maçtan sonra takım otobüsünde güldüğü için, hagi onun biletini kesti diye bir iddia duydum, inşallah aynı hareketleri kazım yapmaz o zaman.

Adnanlar bir hata yapmış olabilir.Ben de kabul ediyorum.Çöpçü politikalarından tiksindim.Ama bu adamın günahı ne arkadaş? Bırakalım oynasın, önyargıları bir kenara koyun.

Futbolcunun ismi hiç önemli değil. Bu külübe hangi futbolcu gelirse gelsin eğer gol atıp birşeyler kazandırıyorsa göklere kaldırılır. Eğer birşeyler kaybettirirse yerin dibine batırılır.

Sen sürünen kewella yalakalık yapınca bir şey olmuyorda,harika fiziği olan tekniği üst düzey olan sürati olan genç yaşta olan şut atabilen forvette oynayabilen adam etkili oynayınca,onu övenler mi yalaka oluyor

Adnanlar bir hata yapmış olabilir.Ben de kabul ediyorum.Çöpçü politikalarından tiksindim.Ama bu adamın günahı ne arkadaş? Bırakalım oynasın, önyargıları bir kenara koyun.

Merih tuhaf adamsın.

Kazım gelmeden önce sayfalarca tartıştık seninle. Sen Kazım'ın disiplinsiz olduğu, disiplinsiz olmasa bile kötü bir futbolcu olduğunu sayfalarca dile getirdin.

Transfer olduktan sonra; "Kazım şöyle, Kazım böyle.", avatarlar falan Kazım.

Tuhaf...

Sen sürünen kewella yalakalık yapınca bir şey olmuyorda,harika fiziği olan tekniği üst düzey olan sürati olan genç yaşta olan şut atabilen forvette oynayabilen adam etkili oynayınca,onu övenler mi yalaka oluyor

Birini göğe çıkartmak için diğerini yerin dibine sokmak yanlış.

Merih tuhaf adamsın.

Kazım gelmeden önce sayfalarca tartıştık seninle. Sen Kazım'ın disiplinsiz olduğu, disiplinsiz olmasa bile kötü bir futbolcu olduğunu sayfalarca dile getirdin.

Transfer olduktan sonra; "Kazım şöyle, Kazım böyle.", avatarlar falan Kazım.

Tuhaf...

Geldiği anda yumuşadım kabul ediyorum ama Adnanlar çapsızca bu adamın suçu ne? İki maçtan takımı sahiplenme isteği ve oynama arzusundan memnun oldum. Yoksa iki senedir Kazım'ın top oynamadığını falan ben de biliyorum ve kafamda halen şüpheler var.

Merih - FAIL

Bana kızma aphi. :sad007: 2 günde 180 derece dönmene kız.

Bana kızma aphi. :sad007: 2 günde 180 derece dönmene kız.

Kazım isterse 100 maç kazandırsın benim tepkim yönetime arkadaş. Kazım'ın iki senedir bir şey yapmadan transfer edilmesi hataydı.Çöpçülük yapılması.Benim oyuncuyla derdim yok.Dönüş falan canını sıkma milletin.

Kazım ve Arda bugun iyi oynayabilir, bakalım.

Geri
Üst Alt