#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

Sabri sag beke gecince Kazim'da kendine geldi. Serkan bütün mac boyunca hic destek vermedi Kazim'a.

Kazım geçen seneki Keita'dan esintiler sunuyor.Takımda eleştirilecek son adamlardan

herkes kazim'i stancu'yu culio'yu ovuyor ama bu oyunculari takima kazandiran hagi'ye pay cikaran yok.

herkes kazim'i stancu'yu culio'yu ovuyor ama bu oyunculari takima kazandiran hagi'ye pay cikaran yok.

Burda Hagi'nin oyuncu bilgisini eleştiren yok ki. Zapata dışında yaptırdığı bütün transferler iyi. Teknik direktörlük konusunda eksiklikleri var.

Kazım bugün hiçte iyi değildi.Övenler herhalde maçı izlememişler.Kazım ayağına aldığı her topu ya kaybetti yada geriye saçma sapan pas yaptı.Keitanında tırnağı olamaz.Olsada istemem açıkçası.Asist yapınca açıkçası sevinmedim aksine üzüldüm.Maçta hiç birşey yapmayan adam asist yapınca kahraman olacak diye.Ve gördüğüm kadarıyla öylede olmuş.Bu takımdan ilk gitmesi gereken adam bu.

Kardeş sen Kazım gol yada asist yapınca üzülceksen hiç tutma takımı.Bizim sevgimiz armamıza kişilere değil.Kazımda bu arma için bence çok iyi mücadele ediyor ve oynuyor.Onun için ben sonuna kadar destekliyorum Kazımı.

Kardeş sen Kazım gol yada asist yapınca üzülceksen hiç tutma takımı.Bizim sevgimiz armamıza kişilere değil.Kazımda bu arma için bence çok iyi mücadele ediyor ve oynuyor.Onun için ben sonuna kadar destekliyorum Kazımı.

Çok takıntılı taraftarlarımız var.İnter,Milan´ın efsanesini TD olarak göreve getirdi.Bizde olsa ortalık pis karışırdı.

Takımı tutup tutmayacağımı size mi soracam.Ben Galatasaraylıyım ama Kazım Galatasaraylı değil.Ben bu takımda Hakan Şükür gibi Hasan şaş gibi,hagi gibi,ergün gibi,bülent gibi delikanlı adamları görmek istiyorum.Kazım gibi,gökhan zan gibi,serdar gibi adamları görmek istemiyorum.Bu adamı sevmiyorum.Bu benim en doğal hakkım değil mi.Ben onun kırmızı görmesini istiyorum,sakatlanmasını istiyorum diye ben Galatasaraylı değil miyim.Bakış açılarımız farklı ama Keita bana daha yürekli ve iyi oyuncuydu.Bu adamı sevende sevsin.Sevenlerede galatasarayı bırak demem.

Takımı tutup tutmayacağımı size mi soracam.Ben Galatasaraylıyım ama Kazım Galatasaraylı değil.Ben bu takımda Hakan Şükür gibi Hasan şaş gibi,hagi gibi,ergün gibi,bülent gibi delikanlı adamları görmek istiyorum.Kazım gibi,gökhan zan gibi,serdar gibi adamları görmek istemiyorum.Bu adamı sevmiyorum.Bu benim en doğal hakkım değil mi.Ben onun kırmızı görmesini istiyorum,sakatlanmasını istiyorum diye ben Galatasaraylı değil miyim.Bakış açılarımız farklı ama Keita bana daha yürekli ve iyi oyuncuydu.Bu adamı sevende sevsin.Sevenlerede galatasarayı bırak demem.

kazım'ı bir tuttuğun adamlara bak.Hele bunu iyi oynadığı maçtan sonra söylüyorsun yazık.Leş.Git kahvehanede yaz burada değil

Devre arasının en iyi transferi oldu adam hakikaten. Arsenal-Barcelona maçında Nasri'nin Arshavin'i bulması gibi, Culio'ya "al da at" dedi.

Beyler hakkınızı helal edin dolapta ne kadar ilaç hap vs varsa içip intihar edeceğim. Çünkü serhatla aynı düşünüyorum buna dayanamam:(:D

Geri
Üst Alt