#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

Kazım'ınm attığı gole sevinmeyen varsa defolun gitsin bozüyükspor'u falan desteklesin.Sizin gibilere ihtiyaç yok

Su anda kadronun en kaliteli 2 futbolcudan biri Kazim acikcasi. Bu da bizim ne kadar berbat bir takim oldugumuzu gösteriyor.

Pino ve Arda dönduğunde yedek kalır bence ..

Kazım'dan iyi bir yedek olur.

Kazim bu takimda her türlü oynar. yedek kim olur bilemem. bence Baros yedek olur.

Kazım çok çizgide kalıyor. Biraz ortalara gelip topu daha fazla kullanması gerekiyor. Yani biraz sorumluluk almasını bekliyorum. Hep topu ayağına bekliyor.

abi bugün amcin sadece ilk yarisina baktim, ben ve benim yanimdakinler baya saygi ile andik kendisini, hic basarali pas yapamadi sürekli top kayip etti, 2nci yari nasil oynadi orasini bilemem

abi bugün amcin sadece ilk yarisina baktim, ben ve benim yanimdakinler baya saygi ile andik kendisini, hic basarali pas yapamadi sürekli top kayip etti, 2nci yari nasil oynadi orasini bilemem

Görüşünüze saygı duyarım. Ama ilk yarıda takım halinde çok kötüydük. :)

Fener artığı. Diğer fener artığı Servet gibi takımın başına 4-5 yıl bela olur. Bunların taraftar lobilerinin finansal kaynağı Aziz Yıldırım mı acaba?

Elbet kimi maclarda durum farkli olabilir ancak geldigi günden beri yaptigi istatistikle Azizeyi cildirtmasada, yakindir derim. Formda bir Kazim, sag kanadin degismezidir nazarimda.

"Kazim, Aslan oldu" diye daha kac defa söyleriz? Bilemiyorum.

Kazım'ınm attığı gole sevinmeyen varsa defolun gitsin bozüyükspor'u falan desteklesin.Sizin gibilere ihtiyaç yok

Bu adama birileri dur desin.Leş,defolup gitsin gibi ifadeleri aynen iade ediyorum.Sizin gibi adamlar skor taraftarı.Sizin Galatasarayla Galatasaraylılıkla alakanız yok.İşte bu yüzden takımımız bu halde.Zanlarla,kazımlarla mutlu olabiliyorsanız olun ben olmuyorum.

Kazım-Sabri yle önlü arkalı oynadığında çok daha verimliydi.

Fener artığı. Diğer fener artığı Servet gibi takımın başına 4-5 yıl bela olur. Bunların taraftar lobilerinin finansal kaynağı Aziz Yıldırım mı acaba?

O zaman çok sevdiğin Ayhan'da Beşiktaş artığı. :)

Bu adama birileri dur desin.Leş,defolup gitsin gibi ifadeleri aynen iade ediyorum.Sizin gibi adamlar skor taraftarı.Sizin Galatasarayla Galatasaraylılıkla alakanız yok.İşte bu yüzden takımımız bu halde.Zanlarla,kazımlarla mutlu olabiliyorsanız olun ben olmuyorum.

Leş biraz ağır kaçmış ben biraz daha kibar olmaya gayret edeceğim; BOŞ.Bir oyuncunun takıma fayda sağlayabilmesi önemli olandır.Fenerbahçe yahut Beşiktaş'tan gelmiş olmasının ne önemi var ki?İki sezon önceki Servet Çetin'i ağzın açıkta izliyordun yalan mı?Methiyeler düzüyordun belki de''Avrupa'da bile oynar bu adam.'' diye.İşler biraz sarpa sarınca ''Fener artığı'' mı oluyor?Aslında Merih'e değil birilerinin sana ve senin gibi zihniyette olanlara dur demesi gerekiyor.Merih olması gerekeni,söylemesi gerekeni söylemiş.

Culio'ya pası çıkarmadan önce 3 kere baktı o noktaya baros'a filan çıkarsa hayatta gol olmazdı o pozisyon harika gördü culio'yu tebrikler kazım.. bu kazım bu da kazım...

ilk başlarda çok karşıydım. fener artığı olduğu için değil sorumsuz biri olduğu için . ama değişmiş bu acık. umarımcizgisini hiç bulmaz. çok iyi fiziği ve hızı var buda + yanları.

ha bu arada fenerliler çatlıyor bu adamı izledikçe :D

Geldiginde sevinenlerdendim.. şimdiye kadar utandırmadı..

Geri
Üst Alt