#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

Gereksiz bir adam. Başlarda yeni imzaladığı sözleşmenin gazıyla iyi oynadı 1-2 maç. Şimdi 4 senelik sözleşmeyide garantileyince yatış moduna geçti.

Pino, Kazım, Serdar Özkan'ı toplasanız bir Keita etmez.

Kazım'ın üstüne bu kadar gtmeniz büyük hata.Asıl suç Keita gibi bir kanat oyuncusu varken o standardı sene başında Aydın yılmaz-Serdar özkan-Pino 3 lüsüne indirdi yönetim sonrada serdar ı gönderip Kazım geldi pek bir şey değişmedi haliyle.

Asla şu kadrodaki oyuncular Keita nın yerini dolduramaz bu bir gerçek o yüzden elimizdeki oyunculara kızmak mantıksız kızmamız gereken bizi onlara muhtaç edenler.

bu takıma artık 30 yasında adam almamalıyız ders olmadı mı hala.yapılanma ıstıyorsan 30 yasındakı adamlarla olmaz

volkan şen varken gokdenız olmaz

valla ben volkan sene güvenmem. okadar parayıda vermesinler o adam icin. her alcagımız futbolcu genc olcak diye bi kanun yok. 30 yasındaki adama ihtiyar gözüyle bakmayın. tecrübede gerek takıma. ben kesinlikle gökdenizin alınmasını istiyorum. bide bu işler yaşla olmuyo kardeş. bak alexe belkci cok kosmuyo ama takımı sampiyonluga götürüyo.

Bu adamdan nefret ediyorum cenabet herif.Fener kurtuldu bundan 6 maç arka arkaya kazandılar.

Bence tepkiyi hakedecek birşey yapmadı,adam hayatında koşmadığı kadar koşuyor taraftar korkusuna ama gene yaranamıyor..

@Ender Akçay

Abi savunma artık şu adamı, antipatik olmaya başladın iyice.

Nefret ediyorum bu takımda Kazım ve türevlerinin yeri olmamalı.

Sag kanat futbolcusundan verim almak istiyorsaniz, arkasina iyi bir bek koymalisiniz.. 2 gün Sabri oynadi, ertesi maç Neill, bir ara Serkan Kurtulus.. Adamin takima uyum saglayamamasi normal, kadro da istikrar yok.. Kazim kaliteli futbolcu, futbol kaliteli futbolcularla oynanir, arkasindaki adam kalitesizse, öndekinde kalitesi düser..

Iyi bir yedekden fazlasi degil. Yinede isliklanmasi üzdü beni.

bu adam defolup gitmeli.

keitayı gönderirler kazımdan medet umarlar işte polat yönetiminin mantığı ancak bu kadar çalışıyor.

Resmen sahada 10 kişi oynadık bu etkisiz yüzünden. Hangi akla hizmet alınırki böyle adam. Yatışa devam ediyor Kazım.

daha kac kez sag acik olamaz bu adam diye yazacagim buraya bilemiyorum

80 dakka sahada gezindi önüne gelen topa bile vuramadı dogru dürüst. bu adam en fazla yedek olur. o da en fazla..

sirf bedava diye alindi, sag kanat oyniyacak kalite yok kazimda ,iyi bir yedek forvet olur dahada ileriye gitmez .

Geri
Üst Alt