#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

Sağ kanat için yeterli çeviklik, kıvraklık ve çalım yeteneği yok. Tercihleri de çok iyi değil. Bana sorarsanız forvette de yararlı olamaz. Hep bir şeyler eksik gibi bu adamda.

4231ve 433'te sağ çizgide kalıyor, daha sık içeri girmesi lazım ama asla çizgiyi terk etmiyor

442'de ise sağ kanat oynamaya ne temposu, ne de defansif özellikleri yeter

ancak forvet oynayabilir, orada da çok etkili olmaz, ancak iyi bir yedek olur

Kazımı savunanlar,kazım uçuyor,kazım süper,kazım bu takıma güç katıyor diyenler hatta eleştirdiğimiz için bizi Galatasaraylı olmamakla suçlayanlar nerdesiniz?Sizi göremedim.Buyrun yorumlarınızı bekliyoruz.

Normalde Galatasaray'ın yedeği olacak bir oyuncu..

Kadron öyle bir olacak ki yedeğin Kazım olursa kimse ağzını açıp tek kelime etmez..

Daha önce de yazmistim, bu adam tarz olarak Burak Yilmaz gibi. Sag tarafta oynar ama verimsiz olur. En ucta ki santrafor degil de, onun arkasinda/yaninda olmali.

Daha önce de yazmistim, bu adam tarz olarak Burak Yilmaz gibi. Sag tarafta oynar ama verimsiz olur. En ucta ki santrafor degil de, onun arkasinda/yaninda olmali.

O dediğin yerde oynayacak 2 aday daha var,Pino ve Stancu..

Kazım ikisinden de iyi değil..

Kazım da Pino da anca yedek olurlar bizim sağ açığa kaliteli bi futbolcu bulmamız şart

Transfer politikamiz, oyuncu bilgimiz müthis valla. :D

Sorma kardeşim ne diye alıyoruz,nerde oynatıyoruz..

Pino sağ açık olarak geldi adam ben 2.forvetim dedi resmen Baros'un yokluğunda,Misimoviç'ten sol açık yaptık,Kazım forvette başarılı maçlar çıkardı sağ kanatta çok etkisiz oda mevkisini yadırgıyor,Stancu forvet oyuncusu geldi sol açıkta..

Yanlış yönetiliyoruz yani futbol bu kadar zor değil ki..

Belli ediyor oyuncu bölgenin adamı olup olmadığını..

Stancu her maç yazıyordu tilki gibi dolanıyordu ceza sahasının oralarda,şutlar atıyordu duvar paslarıyla akıyordu resmen..

Ama bir uzaklaştı kaleden adam nal topluyor bunu oturup düşünmeli bir hoca..

Sorma kardeşim ne diye alıyoruz,nerde oynatıyoruz..

Pino sağ açık olarak geldi adam ben 2.forvetim dedi resmen Baros'un yokluğunda,Misimoviç'ten sol açık yaptık,Kazım forvette başarılı maçlar çıkardı sağ kanatta çok etkisiz oda mevkisini yadırgıyor,Stancu forvet oyuncusu geldi sol açıkta..

Yanlış yönetiliyoruz yani futbol bu kadar zor değil ki..

Belli ediyor oyuncu bölgenin adamı olup olmadığını..

Stancu her maç yazıyordu tilki gibi dolanıyordu ceza sahasının oralarda,şutlar atıyordu duvar paslarıyla akıyordu resmen..

Ama bir uzaklaştı kaleden adam nal topluyor bunu oturup düşünmeli bir hoca..

haftaya baros cezalı herhalde ilerde stancu oynar. şimdide oynamassa nezaman oynayacak

hic mi hic begenmiyorum zaten elalamin cürüklerini toplaya toplaya bu hale düstük nerde bonservisi elinde oyuncu varsa gidip aldilar

Teknik de var...Fizik de...Ama bu adamı tam kapasiteyle ancak Fatih Terim gibi bi adam oynatır.

Bugün oynadı mı/oynadıysa nasıl oynadı hiç bilmiyorum lakin kesinlikle Fener maçında oynamalı. Kendini göstermek isteyecektir. Severiz kendisini.

Adamın içinde fenere kin vardır mutlaka.Bence gol bile atar :D

Kazım, yarın bir tane çakman lazım.

Geri
Üst Alt