#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

sadece 2 şut çekti ne bir orta ne bir bindirmesi vardı.. nasıl anlıyorsunuz anlamıyorum .. onun yerine pino olsaydı herşey daha farklı olabilir di

pino olsaydi hersey daha farkli olabilir di demisin

sana hic yakis tiramadim

Adam golünü attu fener kulübesine hareketini cekti yakısır aslana ! Yürü Kazım ...

çıksada pino girse diye gözledim. ilk yarı biraz iyiydi

Maç gitmiş Kazım'ın attığı gole mi seviniyorsunuz şimdi de. Kazansaydık eyvallahta kaybettiğimiz maçtan sonra saçma geliyor bana.

Gol harici gayet vasattı.Her zamanki gibi.

doğru söylüyorsun adam da inanılmaz bir umursamazlık var ve çok laubali

ama yine de en çok üzüldüğüm şahane gol attı maalesef güme gitti bu gol yazık oldu

ne güzel volkanın kızlığını bozmuştu:(

Heheheeheheeheheehehe.

Yalan mı olm ya bu kadar körü körüne savunmayın.Hiç bi halt yapmadı gol dışında top ezdi paso.He bu kadar dingil varken niye Kazım'ı eleştiriyosun dersinde anasını satayım benim Balta'dan Stancu'dan falan beklentim yok ki Kazım'dan var.

Kazım, Baros, Cana gibi topçulara sahip olduğunuz için övünün olm hala eleştirenler var. Gidip Fener yedek kulübesine show yapması bile yetti benim için. Adamsın..

Hattrick yapması lazımdı.Sst akımı aldı başını gidiyor forumda.

Kaçırmayacaktın o golü. 2-0 yapacaktın. Herkes seni konuşuyor olacaktı. Kral olacaktın Kral. Ah be ah...

kazım napsın konuşulcak çok adam var keweeldan başlayın sonra bide ezik hakan balta var gökhan zanın hataları var stancunun ölü oyunu var

Hala Kazım deyip adamı kudurtmayın. Servet, Hakanları konuşun.

Valla gelmesine karşıydım ama saygı duydum şu zamana kadar ki oynama isteği ve bu maçta ki golüyle.Kazım oyundan çıkmasaydı yine tehdit olurdu fenerbahceye.Klübeye verdiği ayar pahabiçilemez.Gayette iyi oynadı şahsi fikrim.

1e067k.jpg

Yaptığı hareket bize yeter.Kimsede yok böyle cesaret.

keske yapmasaydi o hareketi, görmeseydi sari karti diyecegim de, hagi yinede alirdi onu oyundan bence

simdi bahane oldu, sari kart yüzünden aldim der.

Aynı olay İngilterede yaşansa kart filan gösterilmezdi...Durumdan vazife çıkardı Fırat çapsızı...Kendisini göğüs göğüse darbeleyen Özeri atamadı dangalak...

acayip hirsli cikti maca güzel de gol atti ikinciyi de atabilseydi kazanirdik ama cani sagolsun

Geri
Üst Alt