#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

1e067k.jpg

Yaptığı hareket bize yeter.Kimsede yok böyle cesaret.

Bu hareket de sari kart, özer arkadasin firat arkadasla burun buruna gelmesi de. Firat arkadasa sevgi, öpucuk, kelebek, böcek herseyi yolluyorumm

Aynı olay İngilterede yaşansa kart filan gösterilmezdi...Durumdan vazife çıkardı Fırat çapsızı...Kendisini göğüs göğüse darbeleyen Özeri atamadı dangalak...

Adebayor Arsenal taraftarına hareket yaptığı için kart görmemiş miydi?

Aslanım benim güvenimi boşa çıkarmadı yine.O parmak girsin Tüm fenerlilere.

''Kazım hakaret etti'' olarak mı okudun görüntüyü?...Küfür ettiyse kırmızıya bile itirazım olmaz ama bu görüntülerde sakıncalı bir durum görmüyorum,olacak o kadar hesaplaşma...

Aslanım benim ya kıçını deldi Volkanın, ah birde galip gelseydik çok daha anlamlı olacaktı.Aykutada verdi ayarı söylecek laf yok, Reis olduğunu herkes kabul etsin.

Dün Volkan zenci sever demiştim, Kazım ile idare etti. Hagi saolsun, Pino girse onuda alırdı eminim.

Orta sahada Galatasaray'ı 1 kişi eksik oynatıyor. Saklanıyor, girişkenlik ve sonuna kadar mücadele yok. Rakibi rahatsız etmiyor.

Şampiyonluğa oynayan bir takım için çok iyi bir yedek oyuncu.Daha fazlasını beklersek Uefa Kupasına katılma mücadelesi veririz.

Dün sadece tek değişiklik yeterdi.Kazım-Pino değişikliği ama,Hagi yanlış yaptı.Ayrıca Kazım'ı tebrik ediyorum.Beklediğimden iyi başladı maça.Golünü atarak gerçek Galatasaray'lı oldu.

alternatif olarak kalabilir iyi bir takim kurulursa b u yönetimden hic umudum yok ama hayirlisi

Şenol Güneş, Burak gibi bir kalası takımın en yararlı oyuncularından biri yaptı.Biz neden ondan 10 misli potansiyelli Kazım´ı kazanmıyoruz?Boş boş sallamayın şu adama.

Kimse artık laf konuşmasın şu adama. Fenere golünü attı, aykuta hareketini çekti, artık o da gerçek bir Galatasaray lı oldu fenere golünü atarak.

basta tutturdum bu adama

simdi bir maca bakarak cimbomlu yapamam ama dogru yolda

Beğenmediğiniz bu adam, canını dişine takarak elinden geleni yapan ender futbolcularımızdan biriydi. Neden bahsediyorsunuz anlamıyorum ve gerçekten farkındasızlık çok vahim bir şey hakikaten...

Beğenmediğiniz bu adam, canını dişine takarak elinden geleni yapan ender futbolcularımızdan biriydi. Neden bahsediyorsunuz anlamıyorum ve gerçekten farkındasızlık çok vahim bir şey hakikaten...

Aynen. Keşke herkez Kazım kadar oynasaydı dün. Attığı golü yoktan bitmiş bi pozisondan yarattı adam

Geri
Üst Alt