#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

Pino bu takımdan GÖNDERİLMEYECEKTİ. Nasıl Fatih Terim Arda'nın gideceğini bilsem Culio kalacaktı dedi, ilerde Pino' da gitmeseydi diyecek. Ucuz maliyetli ve yetenekli iki oyuncumuzu ( Pino - Culio ) göndermeyecektik!! Açık ve net...

Pino´nun da Kazım´dan farkı yok.Abartmayın şu adamı bu kadar.Nani yaptınız başımıza Pino´yu.

Top mu tutuyor ?Topu ileriye mi taşıyor ?

Ciddi misin hakikatten ? Yoksa jbli mesajlarından biri mi ?

En iyi adammış bir de.Tarif ettiğin olayı Melo yapıyor, Selçuk yapıyor

Melo Selçuk bu gece 1 tane top mu taşımış? Ben bu akşamdan bahsediyorum uydur uydur söyle yapıyorsun.

3 mactir bir numarasini görmedim artik yedek kalma zamani geldi.

Kazım bugün koştu defansa da yardım etti top taşıdı kısacası yapabileceği her şeyi yaptı 70 kişiyi çalımlayıp gol atmasını falan beklemeyin

Taşımamış mı ? Ben sayamadım hakikatten.Kazım kaç tane taşımış peki ?
Taşımadılar tabi sen gerçekten izlememişsin uyduruyorsun bu belli. Kazım ayağına gelen her topu ileri taşıdı. 10 kişiye çalım atmasına gerek yok. Zaten ilerde bir Elmander var hücuma doğru itekledi takımı.Kaldıki defans olarak da 60 dk çok iyiydi takım topluydu sonra dağıldık ve golü yedik.

bu akşam kötülerin içinde daha iyi olandı ama o kadar iyi felan değil hala yani

Taşımadılar tabi sen gerçekten izlememişsin uyduruyorsun bu belli. Kazım ayağına gelen her topu ileri taşıdı. 10 kişiye çalım atmasına gerek yok. Zaten ilerde bir Elmander var hücuma doğru itekledi takımı.Kaldıki defans olarak da 60 dk çok iyiydi takım topluydu sonra dağıldık ve golü yedik.

Defans olarak da iyi felan değildik.Radyodan felan mı dinledin maçı? Cernat felan kevgire çevirdi.Bir ara Shelton bizim Zan ve Ujfa ile dalga geçti atıyordu golünü.

Ya şu gelgidersin blogu " x bu maçta ne yaptı ?" videosu hazırlasa da ispatlasam sana.

Defans çizgisi Ufuk'un 10 metre önünde 45-50 dakika boyunca ileri bir adım atmadı ve buna rağmen pozisyon verip gol yedik sen hala iyiydik felan diyorsun.

Yani bu kadar abartı görmedim

Defans olarak da iyi felan değildik.Radyodan felan mı dinledin maçı? Cernat felan kevgire çevirdi.Bir ara Shelton bizim Zan ve Ujfa ile dalga geçti atıyordu golünü.

Ya şu gelgidersin blogu " x bu maçta ne yaptı ?" videosu hazırlasa da ispatlasam sana.

Defans çizgisi Ufuk'un 10 metre önünde 45-50 dakika boyunca ileri bir adım atmadı ve buna rağmen pozisyon verip gol yedik sen hala iyiydik felan diyorsun.

Yani bu kadar abartı görmedim

Nah iyi değildik. 60 dakika çok iyiydik. 90 dk 'ya yayabilseydik maçı alırdık. Beğenmiyorsun geride durdu takım diye ama önde olsak bu ayağa pas yapan takım bu gece bizi 3 'lerdi.

Fatih Hoca geldiğinden bu yana iyice boşladı, geçen seneki gibi ısrarcı mücadeleci kendini ıspatlamaya çalışan Kazım gitdi, yerine Fenerdeki kazım geldi.Bu adamdan ilk 11 oyuncusu olmaz en fazla ortasyon. Fatih hocam bu adama güvenme senide bizide yarı yolda bırakıyor.

Kazım çooook ağırsın tank gibisin, en fazla forvetde top dağıtan fizikle mücadele eden mücadeleci forvet olarak oynar ama onuda ne kadar oynar ?, bu adama güvenilmemeli,canı isterse oynuyor.

Kazım'ın yeri nasıl olsa garanti. Adam geçen hafta ki oyundan sonra bile ilk 11 başladı. Terim'in manevi oğlu zaten. Fazla zorlamasına gerek yok maçlarda o yüzden.

Kazım'ın yeri nasıl olsa garanti. Adam geçen hafta ki oyundan sonra bile ilk 11 başladı. Terim'in manevi oğlu zaten. Fazla zorlamasına gerek yok maçlarda o yüzden.

Şu manevi oğlu, prensi gibi lafları basında görmeye alıştık da, GSC forumunda garip duruyor.

İyi diyen çıkmasın allah aşkına. artık erken uyansın taraftar. 1 maç koşup 10 maç yatan adamlara tahammül yok :o

Kazım iyiydi bu gün . Yavaş falan diyorlardı ama bu gün attığı deparlarla kanıtladı hızlı bir futbolcu olduğunu .

Evet, koptu şuanda forum. Bunu yazdın ya, bir anda forumda ki popülariten arttı.

Ne diosun bilader kendinde misin? Forumda popülariteye ihtiyacım yok ayrıca rahat ol:asd: Adamın olumlu hareketi yok avare avare dolanıyo sahada. Grande imparatore adam eder tabixDEE

kazıma bu maçta kötü deniyorsa ortada fazla tartışılcak bi mevzu yok demektir.ön yargıları yenmek imkansıza yakın bi olay çünkü...

maçın izlemedim nasıl oynadı bilmiyorum. ama yaptığı ronaldinhovari hareketi gördüm de. helal olsun dedim yani.

Geri
Üst Alt