#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

Kazım bir var bir yok bazen hiç yok.Bir an önce toparlansın artık patlıyorsa patlasın adamı hasta etmesin :D

Sağ kanat/forvet gibi oynatılması forvet hattını eksik bırakıyor çogu zaman, etkili oldugu 10-15 dk dısında, alan paylaşımı, rakibi rahatsız etme gibi konularda etkisiz alanlarda dolaştıgı için, takımın gucunu dusuruyor bence. Elinde Sabri ve Eboue varken, topsuz oyunu olmayan, bitiriciliği zayıf ne forvet ne de sağ kanat oyuncusu olmayan Kazım yerine Çift forvete dönsek daha iyi. 4-4-2 de de orta sahanın sağında Kazım'ı tercih etmezdim. Sağ kanadı Sabri-Eboue ikilisine teslim ederdim.

Çok değil topsuz oyunda Burak Yılmaz'ın yarsı kadar olsa farklı olurdu.

İnanılmaz sadık oyun disiplinine.Kötü oynayabilir ama fazlasıyla mücadele edip,yararlı işler yapıyor.

Mactan sonra yine müthis sempatikti.

O siritarak gülüsü ve o garip hareketlerine bayiliyorum valla. :)

Ofansif olarak iyi değildi ama defansa müthiş katkı verdi.

İkinci yarı kestiği ataklar inanılmazdı..

Geçen haftaki gibi takım savunması müthiş katkı verdi. Ofansta da etkiliydi. Sabriyle uyum sağlarsa daha iyi olacak. 2 haftadır bir yükseliş var.

Çok hırslıydı.İstikrarsızlığı yüzünden bende pek beğenmiyorum ama çok önemli özellikleri var.Eboue ile daha verimli olur.

Çok hırslıydı cok iyi toplar çaldı geride ve ileride umarım böyle devam eder :)

top kapması ,2.devre presi falan iyiydi.

ama hala saçma sapan oynamaya devam.

sanırım keita yı gören bu gözler kimseyi beğenmeyecek

sıfır ofansa katkı yaptı. Sanki adam yokluğundan oynuyor gibi. Hatası yoktu, savunması iyiydi.. e bunu zaten ligimizde yapabilecek 10 larca sağ açık var

Defansa yardım ediyor fakat kanatta kayboluyor adam.

4-4-2 de Elmander ile yan yana oynasa çok daha faydalı olacağından eminim.

Geri
Üst Alt