#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

Kazım tabiki hücumda katkı beklediğimiz oyuncu

Ona hiçbir itirazım yok

Üretken olmalı

Oynadığı kanadı çalışır hale getirmeli tamam

Ama hücum oyuncusunun görevi sadece gol asist falan değildir

Dün hücumda etkili değildi ama takım savunmasına katkısı vardı

Ayırt edelim biraz

Karar aldım Kazımın oynadığı Galatasaray ve milli maçları izlemeyeceğim,bu yüzden bu hafta izlemedim ama bakıyorumda sağ kanat adamı için koştu savunmaya yardım etti diye burda savunanlar var.Eğer savunmaya yardım etti diye bir oyuncu övülecekse Sarpa niye taktı bu taraftar?Bu adam Galatasarayda oynayacak kalibrede değil.Galatasarayın kanat adamı otobana çevirmeli kanadını,gol atmalı,asist yapmalı.Bu adam çalım atamaz,hızlı değil,bir senede 10 gol atamaz,ortalarıda çok iyi değil,atak başlangıçlarında ağır olduğu için rakip savunmayı rahatlatır,pozisyon olmadan öldürür ve en önemlisi o Metin Oktayların,Turgay Şerenlerin,Cüneyt Tanmanların ..vb. giydiği şerefli forma herkese nasip olmamalı.

Kazım bildiğimiz gibi değildi, hatta hazırlık maçlarını saymazsak bu sezonun bütün maçlarında verimsizdi. Ama bu gerçek "Kazım kötü futbolcudur" anlamına getirmiyor olayı, kötü bir performans sergiliyor anlamına geliyor. Defansa yardım ettiği için iyi oynadı diyemem. Çünkü onun asıl işi; forvet hattına vereceği destekle üçüncü bölgeye verimlilik katmasıdır. Bunu yapamıyor, bazen de ani çıktığımız atakları "bildiğin" kesiyor.

Şimdi diyeceksiniz ki; "Adem sen de mi skor taraftarı oldun." Cevabım tabi ki hayır, ama forvet oyuncusunun performansı da skora doğrudan verdiği katkıyla ölçülür, benim ölçüm cihazım budur. Yapamadıktan sonra yapamıyordur, gidip yaptı diyemem.

Bir futbolcu yillardan beri kotu oynuyorsa, kazandirdigi mac yoksa, baya baya kotu futbolcudur. Takimda hocaya ingilizce ogreticek birisi lazim gerci.

Milli takımı da bir kişi eksik oynatıyor hep. Eskiden Terim ile yeri garanti idi şimdi ise Oğuz Çetin yerini garanti ediyor, nede olsa eski fenerli.

Servet'i ve Kazım'ı Aziz Yıldırım'ın köstebek olarak yolladığını düşünmüyor da değilim. Aziz'e göre para ile herşey yapılır!

bence melodan sonra ligde her macta vasat ustu oynayan tek adamimiz

standard yakaliyor gayretiyle

ben cok memnunum

gol asist falan gelir zamanla

ben cok memnunum

bence kaliteli oyuncu, her mac gol atacak diye bisey yok.. mesela bi Dia degil katiliyorum ama Dia bizde osla onuda begenmeyiz.. cok sakat vs vs vs deriz.. hani biz herseye kulup buluruz bu bir gercek..

Kazim tam bi sag kanat oyuncusu degil bu izlenimide vermiyor, ama Fatih hoca takti bikere.. ben Zani cikartip oraya Semihi monte ederse kazima raziyim simdilik..

ben cok memnunum

enteresan valla abi.

vasat üstü oynayan elmander var,selçuk var,ujfa var.

nasıl olabiliyor koca maç hiç birşey yapmayan kazıma böyle diyebiliyorsun ,şaşırıyorum.

enteresan valla abi.

vasat üstü oynayan elmander var,selçuk var,ujfa var.

nasıl olabiliyor koca maç hiç birşey yapmayan kazıma böyle diyebiliyorsun ,şaşırıyorum.

nasil birsey yapmiyor tuna

orta sahayi zor gectigimiz yenildigimiz maci bir izle

gecen hafta takimi nasil ileri tasidigini izle

tabiki kazimdan iyi sag aciklar vardir

bende ilk gunden beri kazim forvet oynamali diyen bir adamim

ama adami cabasina ayip ediyorsunuz

kotu falanda oynamiyor

kac tane asist olacak pas verdi

hele gecen mac orta sahada 5 saniye topu yere indirmeden sektirerek bir pasi vardiki gol olsa tarihe gecerdi

Gecen sezon ve yaz kampındaki performasından uzak oldugu bir gercek ama yerin dibine sokulacak kadar kötü degil. Takım hala corba sistemiyle oynuyor. Biraz zaman gerekir. Arsenal'deki cift cigerli Eboue bile %10'la oynuyor.

İlk maçlar sahada dolaşıyordu ama son iki maçta kıpırdanma var. Selçuk da tutuk başlamıştı daha çabuk açıldı, her oyuncumuz biraz sabrı hak ediyor şu anda bence.

nasil birsey yapmiyor tuna

orta sahayi zor gectigimiz yenildigimiz maci bir izle

gecen hafta takimi nasil ileri tasidigini izle

tabiki kazimdan iyi sag aciklar vardir

bende ilk gunden beri kazim forvet oynamali diyen bir adamim

ama adami cabasina ayip ediyorsunuz

kotu falanda oynamiyor

kac tane asist olacak pas verdi

hele gecen mac orta sahada 5 saniye topu yere indirmeden sektirerek bir pasi vardiki gol olsa tarihe gecerdi

defansif açıdan katkı yaptğına okeyim haklısın.

ancak sağ açıkta top ezmekten başka hiçbir şey yapmıyor.

İlk maçlar sahada dolaşıyordu ama son iki maçta kıpırdanma var. Selçuk da tutuk başlamıştı daha çabuk açıldı, her oyuncumuz biraz sabrı hak ediyor şu anda bence.

selçuk"un tutuk başlamasını ben anlamlandırabilirim.geçen sene 33 maç oynamış,ligi son haftaya kadar kovalamıış,takımın hucüm oluşumu konusunda beyni olan selçuktu.

mental-fiziksel yorgunluk...selçuk un kendini toparlaması için süre veririm.bunuda yapar zaten.

ancak kazıma karşı bunları söyleyemiyorum .kusura bakmayın.

selçuk"un tutuk başlamasını ben anlamlandırabilir.geçen sene 33 maç oynamış,ligi son haftaya kadar kovalamıış,takımın hucüm oluşumu konusunda beyni olan selçuktu.

mental-fiziksel yorgunluk...selçuk un kendini toparlaması için süre veririm.bunuda yapar zaten.

ancak kazıma karşı bunları söyleyemiyorum .kusura bakmayın.

kazim son mac da g.zan dan sonra en kötü oyuncumuzdu. sürekli top kaptirmalar, yanlis tercihler, top ezmeler vs.

ayrica kazim hücum variyasonlari, al-ver yapacak oyuncu da degil! topu alip sürekli dribling yapmak istiyor...adam da gecemiyor zaten...

bugün ligtv baglattim. yarin macimizin tekrari var, adam gibi kalite ile bir kez daha izleyecegim maci. özellikle melo nun hareketlerini izlemek icin sabirsizlaniyorum! adam olaganüstü ya :D

Galatasaray kalitesinde değil boşa yormayın kendinizi.Oraya bir tane adam gibi yardıran oyuncu alınıp kazımı yedeklemeliydik.şimdi biliyor arkasında bi tek aydın var gevşek gevşek oynuyor

Kazım her topu ayağına aldığında atağımızı kesiyor oyunu yavaşlatıyor. Ofansta yararlı tek bi hamle yapmazken defansa gelip top çıkardı diye bi adamı övemem. Burası Galatasaray. Bi anadolu kulubunde olsa tamam eyvallah ama bu takımda öncelil hücumdur. Bu sene her maç lesh.

Geri
Üst Alt