#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

Her türlü uygulanan sisteme uyabiliyor. Nokta transfer

Isini yaptiktan sonra herkes sevmeye baslicak kazimi :D

adam gb topunu oyna da, banane partilerinden kız arkadaşlarından....

Colin KAZIM ne yapmış onu merak ettim.. Kazım Kazım ne yapmış onu merak ediyorum.. Şimdi Kazım'ın transferi ilk gündeme geldiğinde ben Hagi'ye söyledim. İyi bir futbolcu Fatih Hoca kadroya koydu. Hiddink kadroya koydu. Hagi'ye Kazım'ın disiplin ile ilgili sorunu var dedim. Hagi BEN SÖZ VERİYORUM , GARANTİSİNİ VERİYORUM ALIN dedi.. Futbolcu da hatalarını ve eksiklerini kabul ettiğini 19 yaşında Türkiye'ye geldiğini artık çocucuğunun olacağını ve aile düzenini kuracağını söyleyince..

Kazım için yurt dışında seks skandallarından bahsedildi.. The Sun Gazetesi özür diliyor. Türkiye'de ise tek kaleme alan buradan alıntı yapan HÜRRİYET gazetesi. . Adama bir şans verin. Bundan sonra KAZIM Galatasaray'ın futbolcusudur. Taraftar sahip çıkmalı..

Adnan Polat ın bugünkü konuşmasından alıntı.Koyu yazılan yere dikkat!!!

Günahını yemiyim, sağ tarafda serdar özkandan iyidir... Üstelik yerli ve bedava, iyiki aldık bu herifi.... Böyle mantıklı transfer yapsa sezgin amca bu kadar tepki toplamaz, ama gidip gökhan zan, serdar özkanı alırsan olmaz bu işler....

Kazım'ı direkt İngiltere'den alsak durum farklı olurdu.

Kazım gerçekten oldukça iyi futbolcu, Fenerde patlama yapacak diye az tırsmıyordum. :D

Bildiğim kadarıyla Kazım evli hatta çocuğu felanda olucak, bu yaşamını düzene sokacaktır.Diğer yandan bu kendi içinde son şansı.

Futbolculuğu açısından bakarsak zaten oldukça yetenekli, fiziği sağlam ,hızlı,şutları iyi, dribling yeteneği çalım var.Almanya Chelsea,Portekiz maçlarında da iyi oynayarak büyük takımlarla baş edebilecek yetenekte olduğunuda kanıtladı.Arda Kazım ikilisi iyi form yakalarsa bu lige fazla olur, ikiside topu ayağında tutabilen yetenekli bir oyuncu akınlar sadece solda sıkışmayacak böylece.Üstelik sağ kanada türk aldığımız için orta saha için 3 yabancı hakkımızda olur.

Kazım gerçekten oldukça iyi futbolcu, Fenerde patlama yapacak diye az tırsmıyordum. :D

Bildiğim kadarıyla Kazım evli hatta çocuğu felanda olucak, bu yaşamını düzene sokacaktır.Diğer yandan bu kendi içinde son şansı.

Futbolculuğu açısından bakarsak zaten oldukça yetenekli, fiziği sağlam ,hızlı,şutları iyi, dribling yeteneği çalım var.Almanya Chelsea,Portekiz maçlarında da iyi oynayarak büyük takımlarla baş edebilecek yetenekte olduğunuda kanıtladı.Arda Kazım ikilisi iyi form yakalarsa bu lige fazla olur, ikiside topu ayağında tutabilen yetenekli bir oyuncu akınlar sadece solda sıkışmayacak böylece.Üstelik sağ kanada türk aldığımız için orta saha için 3 yabancı hakkımızda olur.

Hala çok yabancı oynatabilmenin futbol üstünlüğü getirdiğini sananlar var, aritmetik hesabı yapıyorlar. UEFA kupasını sadece 3 yabancı ile aldık. Bacelona gibi takımları taşıyanlar ispanyol futbolcular...

Hala çok yabancı oynatabilmenin futbol üstünlüğü getirdiğini sananlar var, aritmetik hesabı yapıyorlar. UEFA kupasını sadece 3 yabancı ile aldık. Bacelona gibi takımları taşıyanlar ispanyol futbolcular...

İspanyol değil. Katalan.

Kazım yabancı sayılmaz da sendeki bu yabancı düşmanlığını nasıl gidereceğiz bilemedim.

Kazım yabancı sayılmaz da sendeki bu yabancı düşmanlığını nasıl gidereceğiz bilemedim.

Olga;

olga1024.jpg

Daha janjanlı fotoları da var ama RTÜK'ün kesin talimatları var bu konuda :(

Geri
Üst Alt