#23 Colin Kâzım Richards

Kazım Kazım

Futboldan anlamadığını bu mesajın ile ıspatlamış oldun . Futbolcuya yalakalık nasıl yapılıyor bize anlatırmısın ? Senin Kewell'a yaptığın gibi birşey mi yapmak gerekiyor ?

Kapasiten o kadar küçük ki, Fenerin artıgını alıp, 3 gun sonra zügürt tesellisi diye adama fenerin anasini diye bogurmesiyle, benim yada herhangi bi vatandasin Kewell'i, Baros'u sevmesini aynı goruyorsun.

Kazım baslıgında bile sırf ben yazıyorum diye Kewell'a b*k atmaya gerek yok. Arda basliginda daha bi moda konuyu Kewell'a getirmek. 32 yasinda diye zırlamaya devam edin de Kewell kompleksinizden azıcık kurtulun

Cevap: Kazım Kazım

Kapasiten o kadar küçük ki, Fenerin artıgını alıp, 3 gun sonra zügürt tesellisi diye adama fenerin anasini diye bogurmesiyle, benim yada herhangi bi vatandasin Kewell'i, Baros'u sevmesini aynı goruyorsun.

Kazım baslıgında bile sırf ben yazıyorum diye Kewell'a b*k atmaya gerek yok. Arda basliginda daha bi moda konuyu Kewell'a getirmek. 32 yasinda diye zırlamaya devam edin de Kewell kompleksinizden azıcık kurtulun

Peki Aysel hanım misal bundan sonra Kazım Galatasaray da attığı attırdığı gollerle takımın vazgeçilmesi olursa fenerin artığı diyebilecekmisiniz.Yada fenere gol atarsa sevinmıyecekmisiniz.Kewella Barosa kimse laf söliyemez fakat Kewellın artık misyonunu doldurduğunu düşünüyorum.Son olarakta kafası futbolda olan bir kazım takımı çok ileriye götürür.

Bizde Bolici atmıştık ona bakarsan adam Fenerin efsane oyuncusu oldu.Mantıksız bir olay bu fenerin artığı felan.Fener Kazımı oynatmayıp kullanamadıysa bu onların salaklığı.İnsanların Kewella konuyu getirmesi sebebi senin Kewella ayrı diğerlerine ayrı muamele takılman, Aynı durum Kewella olunca ağğ uhh olabilir, başkasına olunca tüh kaka zihniyeti yüzünden.

Bu kadar insan sana kadın olduğun için ekstra bir efendilik göstermeye çalışırken yok komplekslerinizden kurtulun falan gibi laflar yakışmıyor. just my 2 cents .

Bizde Bolici atmıştık ona bakarsan adam Fenerin efsane oyuncusu oldu.Mantıksız bir olay bu fenerin artığı felan.Fener Kazımı oynatmayıp kullanamadıysa bu onların salaklığı. İnsanların Kewella konuyu getirmesi sebebi senin Kewella ayrı diğerlerine ayrı muamele takılman, Aynı durum Kewella olunca ağğ uhh olabilir, başkasına olunca tüh kaka zihniyeti yüzünden.

Baskasi yazsa cvp verirdim ama Sen bu forumda objektif olmayan top5 listesinin zirvesindesin. O yuzden ayri muameleden filan bahsedemezsin

Peki Aysel hanım misal bundan sonra Kazım Galatasaray da attığı attırdığı gollerle takımın vazgeçilmesi olursa fenerin artığı diyebilecekmisiniz.Yada fenere gol atarsa sevinmıyecekmisiniz.Kewella Barosa kimse laf söliyemez fakat Kewellın artık misyonunu doldurduğunu düşünüyorum.Son olarakta kafası futbolda olan bir kazım takımı çok ileriye götürür.

Konuyu basindan takip ettin mi bilmiyorum, ettiysen; gelirken yırtınan ve asla kabul etmem, kazim benim futbolcum degildir diye atip tutanlarin, 2 dandrik macda 2 gol attı diye degismesine laf soyledim. Bir insan 3 gunde nasıl degise bilirki? O da bakti ortalik sazan kaynıyor, formayı optum, armaya alt dudagım degdi diye alay ediyor. Buna bile seviniyorlar, ohh iyi ki armayı opmemis diye. Kac yazar opmus, opmemis? Bunlar tek bi tur ve sadece forumda var sanıyorsun, maca bakıyorsun stadda da ayni tipler?!!

Ben Umit Karanı hic bir zaman sevmedim, gol atarken G.Saray one gecti diye sevinirdim. Bazı futbolcularin gol atmasını ozellikle istersin, moral filan olsun diye, ya da seviyorsun, ozeldir senin icin. Kazim herhangi bi konumda degil benim icin

Bu kadar insan sana kadın olduğun için ekstra bir efendilik göstermeye çalışırken yok komplekslerinizden kurtulun falan gibi laflar yakışmıyor. just my 2 cents .

2 Sayfa gerideki kadin erkek, elinin hamuru, kili tuyu muhabbeti yapan elemandan ne farkin kaldi? Ekstra efendilige gerek yok, kendi cinsinize duydugunuz saygiyi gosterin yeter

Cevap: #80 Kazım Kazım

Ben geldiğine sevinmiştim. Fenerdeyken akıllanacak da patlama yapacak diye korkardım, şimdi onlar korksun:) Gerçekten iyi oldu...

Çok istekliydi bugun gerçekten, hep böyle devam et.

Forvette hiç sırıtmıyor. Güçlü ve çevik olması önemli hususlar tabii.

bu adama baştan beri inanıyorum laf söyleyenler gelsin karşıma

ajax macinda takimda cana ile beraber iyi oynayan isimdi

cana süper zaten :D

Seviyoruz işte VAR MI DİYECEĞİN

Mücadeleci , güçlü ,hırslı.Omuz omuza mücadele olunca diyorum ki Kazım nasıl olsa yıkılmaz bu çok enteresan bir duygu , hele ki Serdar'lardan ,Aydın'lardan sonra insana mutluluk ve güven veriyor.

İnşallah kısa dönemli olmaz bu istek.

Geri
Üst Alt