#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

3 4 defa defansın önüne gelip top aldı. Buda bizim ortasahasız oynadığımızın göstergesidir.

Arda'yı, Pino'yu aradı bu maçta. Rakip defansı alıp götürecek, sorumluluğunu azaltacak bir oyuncu çıkmadı açıkçası. Eksikler takıma katıldıkça, veriminin artacağını düşünüyorum.

Orta sahamız yüzünden kötü göründü.

yönetim işte eksik o9lan yerler yerine 3 tane adamın olduğu sağ kanada bide kazımı alırsa böle olur,ne için alındı bu kazım ne gereği vardı,onun yerine al sana adam gibi orta saha bi ara sol kanata adam alıp duruyorduk şimdi sağ kanada,

Iki tane stoperle mac boyunca bogustu, yandan gelen iki topa biraz daha uzansa simdi herkes "wohauw" diyor olacakti. Gayet iyiydi King Colin.

Çaba gösteriği kesin. Bugün çok büyük yük bindi kendisine. Ya kondisyon eksiği var ya da bu gün maçta çok koştu, yoruldu. Ben memnunum kendisinden.

Çok hırslı lan,adamın ruhunu değiştirmişler sanki.

Kazımı bu macta begenmeyen arkadaslara sasırıyorum

Adam mac boyunca 2 stoperle bogustu top sakladı asist yaptı daha ne yapsın

hele macın basında bir pozisyonda Sivas stoperlerinin bir anlık hatasından faydalanıp yanlış hatırlmaıyorsam culio'ya bir asist yaptı ki al da at dercesine

nerdeyse maca 1-0 önde baslayacaktık

kısacası ben bugün kazımı begendim

ama bir gerçek var ki Galatasaray kesinlikle 2 forvetle oynamalı...

Adam gibi bir orta sahamız olsa kendi gol rekorunu kırar ligde.

Beğenilmemesi normal. Orta sahadan bir Allah'ın kulu Kazım'a pas atamadı. Kendisi orta sahaya gelerek, orta sahadan top taşıdı ileriye. Müthiş bir istek var kendisinde. Daha da iyi olacaktır.

çok iyi oynadı bence. Koşsun,mücadele etsin defansı yorsun yeter. Yoksa çekilmez.

Kazım top oynamaya gelmiş beyler...

Bence gayet iyiydi..

yönetim işte eksik o9lan yerler yerine 3 tane adamın olduğu sağ kanada bide kazımı alırsa böle olur,ne için alındı bu kazım ne gereği vardı,onun yerine al sana adam gibi orta saha bi ara sol kanata adam alıp duruyorduk şimdi sağ kanada,

M.Batdalın yerine alternatif forvet olarak alındı. Yedekte bulunsun. Asla ilk 11 oyuncusu değil ama yedekte M.batdal yerine Kazım olması iyidir.

Beklediğimden daha iyi Kazım. Hırsı yeter, kalitesi zaten belli. Hırslı olduktan sonra iyi oynayacaktır zaten kendisi...

Kazım'dan santrafor ol-maz. Çok açık. Daha faydalı olabileceği mevkiler var.

Yine istekliydi, ancak tek forvet oynamaya uygun değil, sağ kanatta daha iyi oynayabilirdi bugun.

Alışırlarsa Stancu'yla iyi bi ikili oluştururlar.

adam az daha hattrick yapiyordu

nasil forvet olmuyorsa

Geri
Üst Alt